hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar l'11 de juny els diplomes corresponent als projectes de diversificació curricular Orienta’t i Supera’t que ha realitzat l’alumnat de l’institut Estela Ibèrica. El projecte Supera’t ha comptat amb una participació de 12 alumnes de 3r d’ESO que han realitzat pràctiques en una quinzena d'equipaments: centres educatius, centres cívics, Pavelló, Educació, La Promotora i el restaurant Granja Soldevila.

En el projecte Orienta’t, que ha comptat amb 15 alumnes de 4t d’ESO participants de l’institut Estela Ibèrica, l’Ajuntament ha posat a disposició un espai on aquests alumnes han pogut fer un aprenentatge pre-laboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics. Aquests tallers tenen com a finalitat que l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits esdevinguin un element motivador per a ells i elles.Els tallers han tingut una durada trimestral i han consisitit en un taller de hípica a les instal·lacions de GSIS, un taller videoblog a La Granja Soldevila i un taller cuina a les instal·lacions de GSIS.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb aquests projectes pretén oferir un suport a l’institut Estela Ibèrica per tal de donar una resposta a les necessitats educatives de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar per tal que assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria. A l’acte van assistir l’alumnat participant dels projectes, amb els seus tutors, la directora del centre educatiu, el regidor d’Educació i l’alcaldessa.


Foto: Lliurament de diplomes a l'alumnat de l'INS Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19
13 Gen 2022 12:22 - RedaccióMés de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19

L’Hospital de Mollet ha informat que actualment el centre compta amb 46 persones ingressades amb Covid-19. [ ... ]

Ràdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa
13 Gen 2022 11:57 - RedaccióRàdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa

Aquest divendres 14 de gener Ràdio Santa Perpètua oferirà la primera edició del 2022 del programa [ ... ]

La Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer
12 Gen 2022 11:32 - RedaccióLa Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer

La Policia Local de Santa Perpètua ha detingut un veí del municipi per ser presumptament autor d'un [ ... ]