hola

Aquest dilluns 7 de juny ha finalitzat l’edició del Visquem l’Ajuntament adaptada a la pandèmia. Cada dilluns i dijous, des del mes de març, l’alcaldessa, Isabel Garcia i el Regidor d’Educació, Pere García, han visitat els cursos de 3r i 4t de Primària de les escoles del municipi. Tradicionalment, l’alumnat es desplaçava a les instal·lacions de l’Ajuntament per conèixer-lo, però aquest any degut a la pandèmia, ha estat el Consistori el que s’ha apropat als centres. Aquest any, excepcionalment, s’ha fet el Visquem a l’alumnat de 4t que l’any passat no va poder per la situació epidemiològica.

L’alumnat ha fet una visita guiada virtual per l’edifici de l’Ajuntament gràcies a un vídeo elaborat per la Unitat de Comunicació en el qual es visiten totes les plantes de la Casa de la Vila per descobrir els serveis que desenvolupa el personal municipal. La sala de Plens, el despatx de l’alcaldessa, el balcó, l’arxiu municipal o les dependències de la Policia Local són alguns dels espais que es poden conèixer en aquest vídeo. Una veu en off va explicant a l’alumnat des de la funció de l’arxiu municipal als objectius de la regidoria de Medi Ambient, passant per consergeria o el departament de recursos humans.

Pere García explica que “és una proposta que va semblar la idònia per la situació que estem vivint” i afirma que la reacció de l’alumnat ha estat molt bona, ja que “han quedat encantats que l’alcaldessa i jo vinguéssim a allò que ells consideren casa seva”. Tot i això, la Regidoria d'Educació es planteja el curs vinent fer una jornada de portes obertes perquè l'alumnat pugui visitar la Casa Consistorial. García detalla que “és una activitat molt gratificant perquè l’alumnat pregunta coses que ens semblen molt enriquidores”.

El regidor d'Educació ha avançat que una de les propostes que s'han fet a l'alumnat és la possibilitat de crear un parc infantil amb jocs d'aigua a l'estiu. Pere García comenta que les preguntes que han rebut dels alumnes són interessants i algunes es repeteixen.


Foto: En aquesta edició l'alcaldessa i el regidor d'Educació s'han desplaçat als centres educatius / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Festa per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí
23 febrer 2024 09:40 - RedaccióFesta per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí

SPSolidària i DISACAT (Diàspora Sahrauí en Catalunya) organitzen aquest dissabte 24 de febrer a la [ ... ]

L’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera
23 febrer 2024 09:47 - RedaccióL’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està estudiant la interpretació jurídica de la normativa [ ... ]

El Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval
22 febrer 2024 13:45 - RedaccióEl Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval

  El Club Edad de Oro ha celebrat al Centre Cívic de La Florida la festa de Carnaval i un concurs [ ... ]