hola

Les regidories d’Igualtat, Salut Pública i Esports i la Xarxa de Centres Cívics organitzen una programació commemorativa del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra el 28 de maig. El programa s’inicia el dilluns 24 amb una masterclass d’hipopilates al Parc d’Europa i clou el dissabte 29 de maig amb un Itinerari saludable pel municipi que sortirà des del parc Central a les 10 hores.

La regidora de Salut Pública i Igualtat, Sandra Gómez, ha destacat que cada any l’Ajuntament organitza una programació commemorativa al voltant del 28 de maig, encara que l’any passat no es va poder realitzar a causa de la pandèmia. Enguany es portarà a terme adoptant les mesures sanitàries. Gómez ha afegit que l’objectiu de la programació és fomentar la salut física i emocional de les dones amb activitats esportives, culturals i socials.

El programa d’activitats inclou masterclass a escollir en tots els centres cívics entre el 24 i el 28 de maig. Aquestes activitats són obertes al públic i s’oferiran de manera presencial a l’exterior (màxim sis persones més el monitor) i telemàtica. L’oferta de masterclass inclou hipopilates, Hatha ioga, estiraments, jocs de taula, CTC (Condicionament Total del Cos), salsa i bachata i zumba i es poden consultar horaris a l'agenda de l'Informatiu i al Facebook de l'Ajuntament. La programació de la campanya de Salut de les Dones també preveu una activitat d’Estiraments Globals Actius els dies 25 i 26 de maig al Centre Cívic Can Taió. Per participar a aquestes activitats, tant de les masterclass com dels estiraments, caldrà inscripció prèvia trucant a qualsevol centre cívic de la localitat. L’aforament estarà pendent de la decisió del Procicat per a aquelles dates.

D’altra banda, la programació inclou tres xerrades. La psicòloga Inma Siles parlarà sobre Benestar Emocional el 27 de maig al Centre Cívic Can Folguera. Per assistir, caldrà fer la inscripció prèvia a qualsevol centre cívic. A més, les entitats AFIFAC i Mamalleta’m, també han preparat dues conferències: Cuidar-nos per tenir més qualitat de vida (cal inscripció a afifac_sp@hotmail.com) i Sòl pel­­vià i alimentació de la mare, a càrrec d’Eli Soler, fisioterapeuta especialitzada en uroginecologia i obstetricia i PNI (enllaç https://meet.jit.si/Mamalletam2).

El 28 de maig el Centre Cívic El Vapor acollirà l’obra I si no, qui ho farà?, a càrrec d’Impactat. Es tracta d’un teatre fòrum on el públic deixa de ser un simple espectador per substituir actors i actrius i trobar noves formes d’actuar davant les situacions que es plantegen. Serà a les 20 hores i cal reservar plaça prèviament trucant als centres cívics. Per últim, el 29 de maig, tindrà lloc un itinerari saludable. La passejada està oberta a tota la ciutadania i es lliurarà un obsequi als i les participants, segons ha informat Salut Pública.


Foto: La programació clou amb una passejada pel Parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]