hola

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal l’Espiga organitza avui dilluns 17 de maig a les 18 h una concentració a la plaça de la Vila per protestar davant de la decisió de l’Ajuntament de no oferir places en aquest centre educatiu el proper curs. Les famílies es consideren perjudicades amb aquesta resolució ja que es veuran obligades a matricular els seus fills i filles a d’altres escoles molt més allunyades dels seus domicilis. Fins i tot assenyalen que en alguns casos, són els avis qui recullen els infants i aquest canvi de centre, amb una nova adaptació a l’equip docent, companys i edifici, pot fer que alguns no puguin anar fins a altres escoles bressol. També que augmentarà el nombre de famílies que hagin d’utilitzar el vehicle privat per dur als infants.

L’AMPA de L’Espiga critica que la decisió s’hagi pres unilateralment i només amb criteris econòmics. L’entitat afirma que l’Ajuntament manipula les dades indicant majors costos dels reals i menors nombres d’infants i que l’estalvi passarà del 0,11 al 0,3% del pressupost municipal. També diu que es va demanar una justificació econòmica del tancament que no s’ha facilitat i que té propostes que l’Ajuntament no ha volgut escoltar.


Foto: Pancarta reivindicativa a l'EBM L'Espiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua ofereix alternatives a sancions per a menors que consumeixin droga a la via pública
27 Set 2022 11:53 - RedaccióSanta Perpètua ofereix alternatives a sancions per a menors que consumeixin droga a la via pública

L’Ajuntament de Santa Perpètua i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya han signat [ ... ]

Quatre agents superen el curs de l'Escola de Policia Catalunya
27 Set 2022 11:51 - RedaccióQuatre agents superen el curs de l'Escola de Policia Catalunya

Quatre agents de la Policia Local de Santa Perpètua, tres homes i una dona, han aprovat i superat el [ ... ]

Avui ha començat la programació de la Setmana de la Gent Gran
26 Set 2022 12:29 - RedaccióAvui ha començat la programació de la Setmana de la Gent Gran

Des d'avui i fins al 30 de setembre a Santa Perpètua se celebra la Setmana de la Gent Gran coincidint [ ... ]