hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua torna a oferir els Casals d’Estiu i els Campus (esportiu, de hip-hop i jove) en el marc de l’Estiu SPM. Les activitats tindran lloc del 28 de juny al 30 de juliol i estan adreçades a infants, adolescents i joves, des de P3 a segon de Batxillerat.

Les inscripcions es podran fer des d'avui fins al 9 de maig al web staperpetua.cat o de manera presencial a La Promotora, al Pavelló d’Esports o al Centre Cívic Can Folguera. Una de les novetats d’enguany és la unificació en el procés d’inscripcions i de sol·licitud d’ajuts econòmics. Amb l’objectiu de facilitar el tràmit a la ciutadania, a la mateixa inscripció es podran sol·licitar els ajuts de reducció de quotes d’inscripció o de beques menjador.

Els Casals d’estiu, per a infants des de P3 fins a 6è de Primària, es faran a les escoles La Florida, Bernat de Mogoda i Santa Perpètua amb diferents opcions d’horari i amb servei de menjador. Aquesta és una altra de les novetats respecte l’estiu passat, quan no es va poder oferir aquest servei. Un altre canvi és la possibilitat de realitzar sortides fora del municipi (condicionades per la situació sanitària). Els casals d'estiu ofereixen horari de matí i tarda o només matí, amb o sense menjador.

Els Campus esportiu, per alumnat de 3r a 6è de Primària, i de hip-hop, des de 3r de Primària fins a 3r d'ESO, tindran lloc al Complex Esportiu municipal i pel Campus Jove, adreçat a joves d'ESO i Batxillerat, es faran servir els equipaments d’esports i el Centre Cívic Can Taió. Aquestes activitats seran en horari de matí (de 9 a 13 hores) amb possibilitat de servei de menjador fins a les 15 hores.

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha explicat que totes les activitats s’adequaran al protocol que la Generalitat està preparant per les activitats de lleure de menors de 18 anys i ha avançat que hi haurà grups bombolla, s’intentarà que les activitats siguin a l’exterior, es procurarà el rentat freqüent de mans i l’ús de mascareta serà obligatori a partir dels 6 anys. A més, enguany s’ha augmentat l’oferta d’espais.

El preu del Casal complet és de 240 euros de 9 a 17h, i de 180 euros només de matí. Els campus esportiu, de hip hop i jove tenen un preu de 250 euros. En tots els casos es poden matricular per setmanes amb preus diferents segons la quantitat escollida.

Bajo ha afirmat que “després d’un any complex, creiem que hem de fer aquest esforç extra perquè cap infant, adolescent o jove es quedi sense activitat d’estiu”

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència ha destacat “l’esforç de coordinació dels equips d’Infància i Adolescència i Esports” per oferir el Campus Jove. Ana Bajo ha recordat que l'estiu passat es va fer la prova pilot i aquest any s'afegeix a l'oferta amb activitats de dilluns a divendres.

Bajo ha subratllat que el servei de menjador per als campus d'Esports i Jove es farà a l'escola Bernat de Mogoda. La regidora ha anunciat que s'ha unificat el tràmit de manera que en un únic document es podrà fer la inscripció a l'oferta desitjada així com la demanda d'ajuts.

Fins al 9 de maig es podran fer les inscripcions als Casals d'estiu, als campus esportiu i de hip hop i al Campus Jove a través del web municipal o presencialment a La Promotora, al Pavelló d’Esports o al Centre Cívic Can Folguera. L'ordre de presentació de la sol·licitud no influirà en l'opció de gaudir de plaça.

 

Foto: Imatge del Casal d'Estiu de l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]