hola

El Fons Català de Cooperació ha posat en marxa una campanya per reforçar la importància de la cooperació municipalista. L'objectiu és reivindicar els programes de cooperació que realitzen els ajuntaments i ens supramunicipals. La campanya, que es desenvoluparà fins el mes d'octubre, inclou sis accions de comunicació o eixos estratègics de treball de la cooperació com igualtat de gènere, sanitat, educació, emergència climàtica i refugiats.

L'organisme vol mostrar com aquestes problemàtiques requereixen una resposta global, i molt més, en l'actual context de la pandèmia Covid-19. La campanya, realitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona, està centralitzada en un espai web i també tindrà visibilitat a les xarxes socials amb l'etiqueta #DefensaLaCooperació i als canals de Twitter, Facebook i Instagram del Fons Català.

La regidora de Cooperació de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha expressat que amb aquesta campanya es reconèixer el paper dels ajuntaments en la cooperació i el Fons Català posa en valor les ajudes dels municipis en relació a la cooperació.

La primera de les sis accions vol fer visible el treball que es fa des dels municipis donant suport a projectes que lluiten per la igualtat de gènere arreu del món, sota el lema “pels drets de totes les dones, defensa la cooperació”. La campanya recull les accions que realitza la cooperació municipalista i testimonis de dones que expliquen com l’acció de la cooperació desencentralitzada al Nord ajuda a les dones del Sud.

 

Foto: Imatge d'arxiu del projecte Impulsant el dret a l’educació de la Fundación Vicente Ferrer del 2019 / Fundació Vicente Ferrer

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida
01 Des 2021 13:50 - RedaccióSanta Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida

Avui és 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la Sida. Per aquest motiu, el balcó de l’Ajuntament [ ... ]

Alkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba
01 Des 2021 13:48 - RedaccióAlkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material [ ... ]

El Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat
01 Des 2021 10:05 - RedaccióEl Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat

El Gran Recapte organitzat per la Fundació Banc d’Aliments calcula que les aportacions ciutadanes [ ... ]