hola

L’Aula del Parc ha iniciat la temporada amb el taller Art i Ciència a la Riera de Caldes amb totes les places disponibles exhaurides. Les famílies participants van tenir l'oportunitat de comprovar la vida que hi ha dins l’aigua mitjançant els macroinvertebrats, que van servir d’indicadors per descobrir l’estat de salut de la riera.

Aquesta activitat ha donat el tret de sortida a la temporada 2021 de l’Aula del Parc. La propera tindrà lloc el 9 de maig i consistirà en la neteja de la riera en el marc del programa Lets Clean Up una jornada que s’organitza a tota Europa aquell cap de setmana. Els participants recolliran residus abocats a la Riera de Caldes i deixaran constància de la quantitat de residus que s’aboquen de forma incontrolada a la natura. L'activitat comptarà amb la col·laboració de l'entitat local Residu Zero.

El regidor de Medi Ambient, Joan Martínez, s'ha mostrat molt satisfet per l'acceptació de la primera activitat de l'aula del parc que "ha cobert totes les expectatives" i va informar que algunes famíliesvan quedar en llista d'espera i no van poder gaudir del taller.Martínez ha explicat que les famílies van comprovar que hi ha vida a la riera de Caldes i van localitzar la presència de diversos macroinvertebrats.

El regidor de medi ambient ha explicat que aquests mesos es programaran una activitat mensual a l'Aula del parc però després de l'estiu es portaran terme dos al mes, tot esperant que l'evolució de la pandemia i la vacunació millori.

Joan Martinez ha anunciat que el 9 de maig es portarà a terme en el marc de la programació de l'aula del parc una jornada europea de neteja d'espais naturals i en el cas de snta perpètua es farà a la riera.

Els tallers de l'Aula del parc s'adrecen principalment a les famílies. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a l’adreça auladelparc@staperpetua.cat L’activitat del 9 de maig es realitzarà d’11 a 13 hores i començarà des de l’edifici de l’aula.


Foto: La presència de macroinvertebrats aquàtics és un bon indicador de la qualitat de l'aigua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]