hola

L’Hospital de Mollet ha reobert les visites a les Unitats no Covid de l'àrea d’hospitalització en franges horàries específiques, segons ha informat en un comunicat. El centre ha constatat el descens de les xifres epidemiològiques del territori en els ingressos per Covid-19 del centre sanitari. Aquest dimecres 10 de febrer hi ha 24 persones ingressades amb Covid-19, un 30% menys que la setmana anterior i estan situades en una única unitat d’hospitalització.

Al llarg d'aquesta setmana i segons dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot ha disminuït a més de la meitat, passant de 637 a 272, i la taxa de contagi ha baixat de 1,43 a 0,71.

Gràcies a aquesta millora, el centre sanitari ha reobert les visites. La resta de l'activitat de l’hospital es desenvolupa amb normalitat. En total s’han donat 32 altes, amb un total de 1061, i hi ha hagut 3 defuncions, segons ha informat l'Hospital de Mollet,

Campanya de vacunació

Tots els usuaris i professionals de les residències de la Fundació Sanitària Mollet ja han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 així com tots els professionals de primera línia de l’Hospital de Mollet i de l’Hospital Sociosanitari.

Dades locals 

La situació epidemiològica a Santa Perpètua, segons la pàgina oficial dadescovid.cat, assenyala que l'Índex de risc de contagi se situa en 301 punts. La taxa de reproducció de la malaltia se situa en 0,63. Actualment hi ha 8 perpetuencs ingressats a centres hospitalaris per Covid-19. Des de l'inici de la pandèmia s'han diagnosticat 1.490 casos al municipi i s'han registrat 44 defuncions. També segons, dadescovid.cat ja hi ha 410 persones vacunades de primera dosi i 262 amb les dues dosis.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]