hola

L'empresa propietària i promotors dels terrenys on s'aixecaran dues promocions d'habitatge entre la plaça de la Vila i l'avinguda de Jacint Verdaguer ha procedit a talar els arbres que hi havia en aquest solar. Els exemplars presentaven perill ja que alguns van patir danys en la darrera ventada. L'actuació va començar aquest dimarts 2 de febrer.

La Regidoria de Medi Ambient ha informat que es va requerir a l'empresa propietària que comprovés l'estat d'aquests arbres o alguna de les seves branques per si podien suposar un perill davant de les ventades que al mes de gener van sacsejar el municipi. Per la seva situació respecte a les obres que han de començar en breu temps i pel tipus d arbre que és, un ailant, de caràcter invasiu amb grans arrels, seran substituïts per arbres de major qualitat ambiental amb magnòlies de fulla caduca en el nou passatge de vianants que unirà la Plaça de la Vila i l' avinguda de Jacint Verdaguer, segons ha informat el departament municipal.

Els exemplars retirats no formen part del catàleg d'arbrat que té l'Ajuntament de Santa Perpètua. Des de la Regidoria de Medi Ambient han subratllat que la construcció d'aquestes promocions d'habitatge incorpora l'obligatorietat de plantació del nou arbrat i la seva correcta ubicació respecte les futures edificació que garanteixi la qualitat urbana exigida al planejament vigent.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida
01 Des 2021 13:50 - RedaccióSanta Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida

Avui és 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la Sida. Per aquest motiu, el balcó de l’Ajuntament [ ... ]

Alkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba
01 Des 2021 13:48 - RedaccióAlkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material [ ... ]

El Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat
01 Des 2021 10:05 - RedaccióEl Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat

El Gran Recapte organitzat per la Fundació Banc d’Aliments calcula que les aportacions ciutadanes [ ... ]