hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, es va reunir ahir al migdia amb la primera edil de Sabadell, Marta Farrés, per presentar les propostes de millores de la xarxa ferroviària i de transport públic al territori que defensa el Consistori perpetuenc.

“Hem explicat la nostra voluntat de millorar la R8 i posar en valor tot el seu potencial com a única línia ferroviària transversal de Catalunya mitjançat intercanviadors amb la R3, la R4 i les línies vallesanes de Ferrocarrils de la Generalitat”, ha detallat l'alcaldessa de Santa Perpètua. Durant la trobada, el Consistori perpetuenc també ha mostrat l'estudi que ha realitzat sobre els diferents traçats per al bypass de la línia R3 cap a la R8 per potenciar la intermodalitat de la nova estació que s'està construint al municipi a l'alçada de la Granja Soldevila. “L'alcaldessa de Sabadell ens ha agraït la proposta i ens ha manifestat que se l'estudiaran”, ha explicat Isabel Garcia.

La trobada ha estat a petició de l'Ajuntament de Santa Perpètua, i s'emmarca en la ronda de contactes que està mantenint l'alcaldessa amb autoritats del transport públic, entitats i ajuntaments per donar a conèixer la proposta local de millora de la xarxa ferroviària i de transport públic al territori.


Foto: Isabel Garcia durant la reunió telemàtica amb l'alcaldessa de Sabadell / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua ofereix alternatives a sancions per a menors que consumeixin droga a la via pública
27 Set 2022 11:53 - RedaccióSanta Perpètua ofereix alternatives a sancions per a menors que consumeixin droga a la via pública

L’Ajuntament de Santa Perpètua i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya han signat [ ... ]

Quatre agents superen el curs de l'Escola de Policia Catalunya
27 Set 2022 11:51 - RedaccióQuatre agents superen el curs de l'Escola de Policia Catalunya

Quatre agents de la Policia Local de Santa Perpètua, tres homes i una dona, han aprovat i superat el [ ... ]

Avui ha començat la programació de la Setmana de la Gent Gran
26 Set 2022 12:29 - RedaccióAvui ha començat la programació de la Setmana de la Gent Gran

Des d'avui i fins al 30 de setembre a Santa Perpètua se celebra la Setmana de la Gent Gran coincidint [ ... ]