hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de l’enllumenat de la carretera B-140 en els accessos a l’empresa Alstom. L’actuació respon a la petició del Comitè d’empresa de la factoria per afavorir la seguretat i facilitar els desplaçaments en vehicles de mobilitat personal i d’aquesta manera promoure la mobilitat sostenible, segons ha explicat el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández.

L’actuació està pendent d’un darrer tràmit amb la companyia elèctrica i de la instal·lació de les lluminàries led però es preveu que de manera imminent es pugui posar en funcionament la nova il·luminació, que anirà en el tram comprès entre l’accés a l’Alstom i la rotonda de la Ronda Pinetons, segons ha manifestat l’edil. El regidor ha destacat que l’actuació no ha suposat cap cost afegit per a les arques municipals, ja que s’inscriuen com a millores anuals en el plec de condicions de l’adjudicació del servei de manteniment. “Des de l’Ajuntament, cada any disposem d’una partida econòmica que prové del plec de manteniment de l’enllumenat públic per destinar a millorar i reforçar la il·luminació de carrers i espai públic i que també dediquem a aquelles necessitats que ens comunica la ciutadania”, ha expressat. Sergi Hernández també ha detallat properes actuacions en aquest sentit relacionades amb peticions veïnals com ara el reforç de la il·luminació del Pont Vell, que s’inclourà als propers plecs de manteniment i ha recordat que en aquesta partida anual, enguany també s’han realitzat millores de l’enllumenat a d’altres vials com a les avingudes de l’Onze de Setembre i de l’Estela Ibèrica, als carrers de Puig i Cadafalch i Casal dels Mogoda i el camí de vianants que va des de l’avinguda de l’Onze de Setembre a la Granja Soldevila.


Foto: Resta un tràmit amb la companyia elèctrica i la instal·lació de les lluminàries / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Policia Local i Mossos detenen un veí de Santa Perpètua quan intentava robar dins d'un establiment
24 Gen 2022 13:22 - RedaccióPolicia Local i Mossos detenen un veí de Santa Perpètua quan intentava robar dins d'un establiment

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada un veí de Santa Perpètua de [ ... ]

Creix un 22,1% l’alumnat de Formació Professional als darrers cinc anys
21 Gen 2022 10:02 - NataliaCreix un 22,1% l’alumnat de Formació Professional als darrers cinc anys

L’alumnat de Formació Professional a Santa Perpètua ha crescut un 22,1% en els darrers cinc anys, [ ... ]

L'Ajuntament accedirà al programa d'ITE de l'Agència de l'Habitatge
21 Gen 2022 08:37 - NataliaL'Ajuntament accedirà al programa d'ITE de l'Agència de l'Habitatge

L'Ajuntament de Santa Perpètua i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya han signat el conveni perquè [ ... ]