hola

L’empresa municipal Mogoda Serveis ha arribat un acord amb el treballador acomiadat disciplinàriament i ha acceptat la seva readmissió amb l’aplicació d’una sanció per falta molt greu i el reconeixement dels fets per part del treballador. Mogoda Serveis l’havia acomiadat per la comissió d’una “negligència” i “una falta molt greu”, causada per baixar sense posar el fre d’estacionament del camió, que va xocar contra un vehicle i va enderrocar el mur d’entrada d’un habitatge del carrer de Vidal i Barraquer, segons va explicar l’empresa en un comunicat. Aquest acomiadament havia originat protestes del comitè i de treballadors de l’empresa durant els darrers dies que reclamaven la seva readmissió.

Per arribar a aquest acord, el treballador ha admès els fets i ha mostrat el seu penediment, fet que s’ha considerat per part de l’empresa un atenuant per rebaixar la sanció d’acomiadament. També s’ha acordat rectificar les declaracions fetes pel treballador i el Comitè en les quals es posava en dubte la seguretat del vehicle implicat en el sinistre, segons detalla el document que preveu aplicar “la sanció de pèrdua definitiva de la categoria” i considerar els dies en què ha estat acomiadat de suspensió de feina i sou.

L’empresa ha valorat el reconeixement per part del treballador que s’havia descuidat de posar el fre de ma del camió i ha assegurat que “vetlla per la seguretat, tant dels seus treballadors com la dels usuaris de la via pública” i “no s’escatima un euro en la seguretat dels vehicles”.

El Comitè de Mogoda Serveis ha mostrat la seva “satisfacció” amb la readmissió i ha detallat que “l’empresa i el treballador, amb la mediació del Comitè, han arribat a un acord en el qual es reconeix l’errada del treballador per no cerciorar-se que el fre d’estacionament estava ben posat”. Així mateix amb aquest acord, “considera reconduït el conflicte i el dona per tancat, desconvocant les mobilitzacions i agraint el suport rebut per tothom, especialment dels treballadors”.

D’altra banda, l’Assemblea Local de la CUP havia sol·licitat en un comunicat la readmissió del treballador a qui donava tot el seu “suport, solidaritat i escalf”.

Foto: El camió accidentat al carrer de Vidal i Barraquer / Mogoda Serveis

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]