hola

La torbonada provocada per una línia de tempestes amb forts vents del temporal Hortense va provocar una trentena d'incidències a Santa Perpètua entre divendres i diumenge. Segons ha informat Policia Local, els incidents han consistit en la caiguda de branques i arbres, i també el despreniment de xapes i arrebossats a les edificacions. No s'ha notificat cap dany personal.

En les tasques per recuperar la normalitat han participat agents de la Policia Local, membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Santa Perpètua i l'empresa municipal Mogoda Serveis.

Entre les actuacions més destacades hi ha la caiguda d'un arbre de grans dimensions al carrer del Penedès que va caure sobre un vehicle estacionat sense causar danys personals i desperfectes a la tanca d’una empresa. Protecció Civil va haver de trossejar l'arbre per poder retirar-lo.

Un altre arbre va caure al carrer de Cadaqués que dificultava el pas dels vehicles i que va provocar danys a mobiliari urbà. En aquest cas, Bombers va haver de revisar perquè es va quedar damunt d’un pal de llum i era necessari per retirar-lo de forma segura.

El cap de la Policia Local, Xavi López, ha informat que van ser una trentena llarga d'incidents els que va deixar la ventada sense que es produís cap dany personal.El vent també va moure contenidors d'escombraries dels carrers. López ha destacat que sobretot els voluntaris de protecció Civil i Policia Local van treballar per solucionar les incidències el més ràpid possible.

El cap de la Policia Local recorda que ja fa uns anys que cap els mesos de gener o febrer es produeixen fortes ventades.


Foto: La caiguda d'arbres i branques ha estat la principal incidència del temporal de vent / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El passeig de la Florida tindrà un nou pas de vianants intel·ligent
29 Set 2022 11:14 - RedaccióEl passeig de la Florida tindrà un nou pas de vianants intel·ligent

L’Ajuntament de Santa Perpètua instal·larà un nou pas de vianants intel·ligent al passeig de La [ ... ]

Santa Perpètua compta amb una entitat de jocs de rols
29 Set 2022 11:13 - RedaccióSanta Perpètua compta amb una entitat de jocs de rols

Cada primer dissabte de mes l’entitat local El Salón de los Héroes, que promou els jocs de taula [ ... ]

Comencen les obres de la primera fase de l'ampliació de l'Institut Escola Santiga
29 Set 2022 09:52 - RedaccióComencen les obres de la primera fase de l'ampliació de l'Institut Escola Santiga

Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació de l'Institut Escola Santiga. Els treballs s'han [ ... ]