hola

L’Ajuntament ha activat una consulta pública per recollir les opinions i suggeriments de la ciutadana sobre la nova Ordenança municipal de circulació de vehicles i vianants de Santa Perpètua. La ciutadania podrà participar-hi fins al 31 de gener. La consulta es realitza a través del portal de participació ciutadana del Consistori al web https://decidim-santaperpetua.diba.cat.

Aquesta normativa desplega les competències que l’Ajuntament té atribuïdes en matèria de trànsit, circulació i estacionament de vehicles i seguretat viària. El nou document neix de la necessitat d’adaptar l’Ordenança actual a la realitat actual en matèria de trànsit i mobilitat personal, incorporar tots els canvis normatius d’àmbit superior aprovats en els darrers temps i regular els usos de les vies urbanes de Santa Perpètua pels vehicles de mobilitat personal i altres mitjans de transport que no tinguin la categoria de vehicle en la normativa actual. 

Una vintena de sancions a conductors de patinets durant el 2020

Segons dades de la Policia Local durant l’any 2020 es van registrar cinc accidents de trànsit amb vehicles de mobilitat personal implicats amb un resultat de cinc persones ferides lleus. Els accidents es van registrar entre dilluns i divendres en horaris de matí i tarda. Els implicats en els sinistres eren persones joves o de mitjana edad. D’altra banda, el cos municipal també ha informat que l’any passat es van interposar un total de 21 denuncies per infraccions de vehicles de mobilitat personal. La majoria de sancions, dinou, es van registrar per circular per la vorera i les altres dues per circular de forma inadequada i per anar dues persones en un vehicle.


Foto: Dos usuaris de vehicles de mobilitat personal circulant per l'avinguda de Jacint Verdaguer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Aula del Parc obre inscripcions a un taller de pintura japonesa i natura
05 Oct 2022 13:59 - RedaccióL'Aula del Parc obre inscripcions a un taller de pintura japonesa i natura

L'Aula del Parc ha programat pel proper 16 d'octubre d'11 a 13 hores un taller de pintura japonesa i [ ... ]

L'Escola Tabor celebra el seu 55è aniversari
05 Oct 2022 10:03 - RedaccióL'Escola Tabor celebra el seu 55è aniversari

El 2 d’octubre és l’aniversari de l’Escola Tabor. Aquest dia, de l’any 1967, va obrir les seves [ ... ]

Una trentena d'associacions locals participaran el 8 d’octubre a una nova Mostra d’Entitats
05 Oct 2022 09:40 - RedaccióUna trentena d'associacions locals participaran el 8 d’octubre a una nova Mostra d’Entitats

L’any 2020 havia de celebrar-se la darrera edició de la Mostra d’Entitats però la pandèmia va [ ... ]