hola

El passat mes de desembre van començar les obres de millora de la Deixalleria Municipal. Els treballs es perllongaran durant dos mesos aproximadament i consistiran principalment en la construcció d’unes noves dependències d’oficina i serveis pel personal, l’adequació d’espais i la renovació de la senyalització. L’actuació, pressupostada en uns 78.500 euros, no afectarà a l’horari de l’equipament ni a l’atenció a la ciutadania, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Joan Martínez. Les oficines i les dependències del personal actuals estan ubicades en un mòdul prefabricat d’uns 12,5 metres quadrats. Ara es construirà en el mateix emplaçament un petit edifici que allotgi les noves oficines de gairebé 21 metres quadrats. Mentre durin les obres el mòdul es col·locarà provisionalment a prop del seu emplaçament de manera que es puguin connectar els serveis d’aigua, desaigües, electricitat i telèfon per a que pugui fer la seva funció.

Com a millora de la senyalització actual s’instal·laran set nous rètols metàl·lics serigrafiats amb diferents pictogrames segons el seu ús. També s’instal·larà un rètol a l’entrada de la Deixalleria indicant els residus admesos i l’horari d’atenció al públic.

Entre altres millores també està previst augmentar el parc de contenidors en quatre nous per tal de millorar el servei. La deixalleria disposa actualment de 14 contenidors de tipus banyera de 30 m3 cada un. L’horari d’hivern de la Deixalleria és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 15 a 18 h i els dissabtes de 9 a 14 hores.


Foto: Obres a la Deixalleria Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19
13 Gen 2022 12:22 - RedaccióMés de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19

L’Hospital de Mollet ha informat que actualment el centre compta amb 46 persones ingressades amb Covid-19. [ ... ]

Ràdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa
13 Gen 2022 11:57 - RedaccióRàdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa

Aquest divendres 14 de gener Ràdio Santa Perpètua oferirà la primera edició del 2022 del programa [ ... ]

La Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer
12 Gen 2022 11:32 - RedaccióLa Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer

La Policia Local de Santa Perpètua ha detingut un veí del municipi per ser presumptament autor d'un [ ... ]