hola

El Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet ha fet una crida conjunta a la prudència i a la responsabilitat ciutadana, amb especial èmfasi durant les festes de Nadal i Reis. El consell es va reunir la setmana passada i de forma unànime, els alcaldes i alcaldesses dels 11 municipis de referència de l’Hospital de Mollet, entre ells la de Santa Perpètua, Isabel Garcia, van coincidir en demanar responsabilitat ciutadana i a l'aplicació rigorosa de les mesures de prevenció del  Departament de Salut pel benestar i seguretat de totes i tots els seus ciutadans

Durant la trobada es va fer un seguiment de la situació de la Covid19. Les xifres territorials en el Baix Vallès en relació a la Covid19 han anat en clara davallada l’últim mes, coincidint amb l'aplicació de les mesures preventives del Departament de Salut., segons va explicar la fundació en un comunicat. L’Hospital de Mollet ha viscut la materialització d'aquesta tendència a la baixa, amb 18 persones ingressades amb Covid19 en comparació amb els 60 ingressos existents en les mateixes dates el mes anterior.

Malgrat la positivitat d’aquestes dades, el model preventiu del Departament de Salut preveu un nou augment dels ingressos de cara al Nadal i una tercera onada el proper gener.

Altres temes rellevants

Durant la reunió es va posar en valor la creació de la Taula Social del Territori, un fòrum pensat per compartir conjuntament les necessitats socials de la zona de referència i les actuacions realitzades per part de l'Obra Social El Roure durant aquesta any, concretament el menjador social i els pisos de cohabitatge per a persones amb problemes de salut mental.

Així mateix, es va recordar que l’FSM segueix pendent del finançament pressupostari definitiu que es va preveure amb el Catsalut per enguany i el 2021, i que d'acord amb el Pla de Contingència Covid de la institució els parts retornaran a la maternitat de l'Hospital de Mollet quan la situació epidemiològica ho aconselli.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]