hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet una aportació de 9.000 euros a quatre projectes del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Es tracta de quatre mesures relacionades amb els efectes de la pandèmia de la Covid-19 a diferents zones del món.

Als camps de refugiats sahrauís, l’ajuda és alimentària ja que el confinament i les restriccions de mobilitat han agreujat l’accés a alimentació bàsica ja de per sí precària. També d’alimentació és el segon ajut, en aquest cas a les persones dels camps de refugiats d’Akkar, al Nord del Líban, que farà l’Associació Catalana-Líban.

L’emergència provocada per la Covid-10 s’ha agreujat també per les tempestes tropicals en comunitats de Guatemala, Hondures i El Salvador. En aquest cas, l’ajuda es alimentària i per a l’administració de sistemes d’aigua potable i per a garantir el pagament d’energia elèctrica. I la quarta aportació està destinada a Gàmbia amb l’objectiu de canviar hàbits i discursos per prevenir malalties transmissibles i no transmissibles i implementar accions que tinguin en compte les vulnerabilitats específiques de dones i d’infants.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Neus Garcia, ha explicat que l'Ajuntament de Santa Perpètua cada any escull diversos projectes del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i que aquest any s'han escollit amb dues premisses, que fossin a països amb els que treballa Santa Perpètua i que estiguessin relacionats amb la Covid-19.


Foto: Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida
01 Des 2021 13:50 - RedaccióSanta Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida

Avui és 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la Sida. Per aquest motiu, el balcó de l’Ajuntament [ ... ]

Alkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba
01 Des 2021 13:48 - RedaccióAlkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material [ ... ]

El Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat
01 Des 2021 10:05 - RedaccióEl Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat

El Gran Recapte organitzat per la Fundació Banc d’Aliments calcula que les aportacions ciutadanes [ ... ]