hola

L'Hospital de Mollet ha recuperat avui les visites d'acompanyants a les unitats no Covid-19 d'hospitalització. El director general de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran, ha expressat que “ens sembla imprescindible tenir cura emocional de les persones ingressades i per això, just la situació ho ha permès, hem reprès les visites dels acompanyants, que tan beneficioses són pels pacients i pels seus éssers estimats”.

Les visites es realitzen de forma reduïda i mitjançant un control. Es permet l’accés diari d’un únic familiar, sense simptomatologia i seguint totes les mesures de prevenció de 12 a 13 hores a les unitats 1 i 2 i de 13 a 14 a la unitat 4. La unitat 3 romandrà tancada. La situació epidemiològica ha permet recuperar les visites i sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització.

Per altra banda, l’hospital recupera la normalitat exceptuant els parts, que es mantindran derivats a l’espera de veure com evoluciona la situació epidemiològica. La xifra d'ingressos per coronavirus continua a la baixa, amb 21 pacients ingressats a data 2 de desembre, segons ha informat el centre en un comunicat. Aquesta situació ha permès sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització i recuperar les visites d’acompanyats a les unitats no Covid d’hospitalització.

Des de l’hospital, es demana molta prudència de cara a les pròximes festes, amb l’objectiu de mantenir aquestes xifres en tot el territori del Baix Vallès. La darrera setmana a l’hospital s’han donat 25 altes, amb un total de 861 des de l'inici de la pandèmia, i també s'han registrat dues defuncions.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]