hola

L'Hospital de Mollet ha recuperat avui les visites d'acompanyants a les unitats no Covid-19 d'hospitalització. El director general de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran, ha expressat que “ens sembla imprescindible tenir cura emocional de les persones ingressades i per això, just la situació ho ha permès, hem reprès les visites dels acompanyants, que tan beneficioses són pels pacients i pels seus éssers estimats”.

Les visites es realitzen de forma reduïda i mitjançant un control. Es permet l’accés diari d’un únic familiar, sense simptomatologia i seguint totes les mesures de prevenció de 12 a 13 hores a les unitats 1 i 2 i de 13 a 14 a la unitat 4. La unitat 3 romandrà tancada. La situació epidemiològica ha permet recuperar les visites i sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització.

Per altra banda, l’hospital recupera la normalitat exceptuant els parts, que es mantindran derivats a l’espera de veure com evoluciona la situació epidemiològica. La xifra d'ingressos per coronavirus continua a la baixa, amb 21 pacients ingressats a data 2 de desembre, segons ha informat el centre en un comunicat. Aquesta situació ha permès sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització i recuperar les visites d’acompanyats a les unitats no Covid d’hospitalització.

Des de l’hospital, es demana molta prudència de cara a les pròximes festes, amb l’objectiu de mantenir aquestes xifres en tot el territori del Baix Vallès. La darrera setmana a l’hospital s’han donat 25 altes, amb un total de 861 des de l'inici de la pandèmia, i també s'han registrat dues defuncions.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El passeig de la Florida tindrà un nou pas de vianants intel·ligent
29 Set 2022 11:14 - RedaccióEl passeig de la Florida tindrà un nou pas de vianants intel·ligent

L’Ajuntament de Santa Perpètua instal·larà un nou pas de vianants intel·ligent al passeig de La [ ... ]

Santa Perpètua compta amb una entitat de jocs de rols
29 Set 2022 11:13 - RedaccióSanta Perpètua compta amb una entitat de jocs de rols

Cada primer dissabte de mes l’entitat local El Salón de los Héroes, que promou els jocs de taula [ ... ]

Comencen les obres de la primera fase de l'ampliació de l'Institut Escola Santiga
29 Set 2022 09:52 - RedaccióComencen les obres de la primera fase de l'ampliació de l'Institut Escola Santiga

Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació de l'Institut Escola Santiga. Els treballs s'han [ ... ]