hola

La Fundació Sanitària Mollet ha estat acreditada pel Ministeri de Sanitat com a unitat docent de geriatria i de cirurgia general i digestiva

A partir de 2021 l’Hospital de Mollet podrà rebre residents de geriatria i de cirurgia general i digestiva per realitzar la formació especialitzada en el centre hospitalari, segons ha informat en un comunicat.

El ministeri ha acreditat la Unitat Docent de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu per a la formació d’un metge resident anual i la Unitat Docent multiprofessional de Geriatria amb una capacitat docent d’una plaça anual en l’especialitat de Geriatria i d’una plaça anual en l’especialitat d’Infermeria Geriàtrica.

El Departament de Salut ja ha proposat al Ministeri que les places ara acreditades formin part de les convocatòries MIR i IIR del proper 2021.

“Aquesta nova acreditació suposa una fita destacable, llargament perseguida, que posa en valor la trajectòria docent i acadèmica de la Fundació Sanitària Mollet. El fet d’estar avalada per la Comissió de Docència de les especialitats respectives i comptar amb el informe favorable del Departament de Salut, és motiu de sentir orgull i alhora una gran responsabilitat en la formació dels futurs metges i infermeres especialistes. Ens il·lusiona i motiva fer-ho molt bé!”, segons ha expressat el Dr. Joan Maria Ferrer, Director de Qualitat, Docència i Recerca.

El mes d’octubre d’enguany ja van incorporar-se els dos primers metges residents que estan seguin el seu itinerari formatiu en les diferents especialitats mèdiques.


Foto: El Dr. Joan Maria Ferrer, director de Qualitat, Docència i Recerca, acompanyat de la Maria José Reyes, infermera de la mateixa unitat, i la Dra. Sabina Molina, directora assistencial mèdica de l’FSM /FSM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]