hola

El Pla de desescalada aprovat pel Govern de la Generalitat per evitar la propagació de la Covid-19 permet des d'aquest dilluns 23 de novembre la recuperació de les activitats esportives i culturals i la reobertura de bars i restaurants amb un límit d'aforament del 30% a l'interior, entre d'altres novetats.

L'Escola Municipal de les Arts recupera aquest dilluns les activitats presencials amb un màxim de sis alumnes després que la Generalitat hagi autoritzat en aquesta primera fase la recuperació de les activitats extraescolars presencials amb un màxim de sis alumnes per aula.

La Generalitat no ha autoritzat en aquest primer tram les activitats cíviques i comunitàries realitzades en equipaments cívics, de manera que la Xarxa de Centres Cívics continua de moment oferint les sessions i activitats de manera telemàtica.

Pel que fa a les activitats que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua tornen avui d’acord amb el primer tram de la desescalada aprovada per la Generalitat. Tots els abonats, els del bàsic de piscina, bàsic de pavelló, complet i frontó i tennis, poden fer esport de nou des d’avui. Això sí, amb un 30% de l’aforament i amb cita prèvia. Les reserves s’han de fer presencialment o trucant al telèfon 93 560 33 16. Les activitats infantils (hip-hop, tennis i els cursets de natació) es reprendran el dia 30 de novembre. En el segon tram de la desescalada, previst inicialment a partir del 7 de desembre, es podrà ampliar l'aforament fins al 50%.

Aquest dilluns han reobert bars i restaurants, autoritzats a fer-ho en horari de 6 a 21.30 hores, amb un 30% de l'aforament interior i la totalitat a les terrasses, sempre que es respecti una separació de dos metres entre taules i un màxim de quatre persones per taula.

Per la seva part, teatres, cinemes, museus, biblioteques i sales d’exposicions poden obrir amb un aforament del 50% i un màxim de 500 persones.

El tancament perimetral de Catalunya i el municipal de cap de setmana són dues de les mesures que continuen vigents durant aquest primer tram. També continua la limitació de l'activitat social a un màxim de sis persones i el confinament nocturn entre les deu de la nit i les sis del matí, excepte en els casos autoritzats.

El Pla de desescalada previst per la Generalitat preveu quatre trams. Aquest primer tindrà una durada de quinze dies.


Foto: Pavelló d'Esports / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Aula del Parc obre inscripcions a un taller de pintura japonesa i natura
05 Oct 2022 13:59 - RedaccióL'Aula del Parc obre inscripcions a un taller de pintura japonesa i natura

L'Aula del Parc ha programat pel proper 16 d'octubre d'11 a 13 hores un taller de pintura japonesa i [ ... ]

L'Escola Tabor celebra el seu 55è aniversari
05 Oct 2022 10:03 - RedaccióL'Escola Tabor celebra el seu 55è aniversari

El 2 d’octubre és l’aniversari de l’Escola Tabor. Aquest dia, de l’any 1967, va obrir les seves [ ... ]

Una trentena d'associacions locals participaran el 8 d’octubre a una nova Mostra d’Entitats
05 Oct 2022 09:40 - RedaccióUna trentena d'associacions locals participaran el 8 d’octubre a una nova Mostra d’Entitats

L’any 2020 havia de celebrar-se la darrera edició de la Mostra d’Entitats però la pandèmia va [ ... ]