hola

Avui 2 de novembre ha tornat a obrir les seves portes el CAP La Florida per atendre de manera programada als pacients crònics, de dilluns a divendres, de vuit del matí a tres de la tarda. També retornen les atencions amb cita programada d’infermeria d’extraccions de sang, cures d’infermeria, injectables programats, com ara vacunes, i control de pacients amb patologies cròniques.

Tanmateix es reprenen també els serveis relacionats amb l'ASSIR com són psicologia, ginecologia i llevadora al CAP La Florida.

I des d'aquest vespre, Santa Perpètua recupera les urgències nocturnes de dilluns a divendres de 20h a 8 h de l'endemà i de 24 h en caps de setmana i dies festius. L'equipament, situat al número 43 del passeig de la Florida, serà l'únic centre d'atenció primària del Baix Vallès que estarà obert a les nits, segons ha explicat Salut.

El CAP La Florida estava tancat des de l'abril a causa de la pandèmia, però les urgències nocturnes es van deixar de donar a Santa Perpètua per ordre de la Generalitat al mes d'agost de 2011. Amb aquesta mesura, també es recuperaran les farmàcies de guàrdia al municipi.

L'Ajuntament, els grups municipals i el moviments veïnals s'han mostrat contents davant de la reobertura del CAP La Florida, però insisteixen a continuar lluitant perquè aquest centre sanitari esdevengui en el menor temps possible un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) que suposaria tenir especialitats com radiologia o oftalmologia, entre d'altres.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida
01 Des 2021 13:50 - RedaccióSanta Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida

Avui és 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la Sida. Per aquest motiu, el balcó de l’Ajuntament [ ... ]

Alkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba
01 Des 2021 13:48 - RedaccióAlkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material [ ... ]

El Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat
01 Des 2021 10:05 - RedaccióEl Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat

El Gran Recapte organitzat per la Fundació Banc d’Aliments calcula que les aportacions ciutadanes [ ... ]