hola

La Regidoria de Salut recomana a la ciutadania no deixar escombraries fora dels contenidors per tal d’evitar l’aparició de rosegadors i altres plagues. “Moltes vegades els contenidors no estan plens i les bosses d’escombraries, cartrons, roba, sabates o deixalles que cal portar a la Deixalleria, estan al terra. Aquest fet provoca l’aparició de rosegadors i altres plagues” expliquen des del servei. “Fem una crida a la responsabilitat, civisme i bones pràctiques ciutadanes per mantenir l’espai públic en condicions adequades i evitar la propagació de plagues”, manifesten. Tanmateix, recorda que, de de la Regidoria es prenen mesures per garantir la salubritat del municipi fent el manteniment mensual a tot el clavegueram i les actuacions complementàries com ara la neteja del mateix.

La Regidoria atén les peticions que arriben per qualsevol via de comunicació com ara telèfons, instàncies, i correu electrònic derivant les incidències de plagues a l’empresa de control encarregada per tal que faci les inspeccions i determinar el grau d’infestació i posterior tractament.

Des del Departament municipal especifiquen que hi ha zones especialment recurrents on cal coordinar accions amb altres departaments municipals per tal d’obtenir millors resultats però que cal “fer una bona gestió en dipositar les deixalles sempre dins el contenidor corresponent”. De la mateixa manera la Regidoria de Salut recorda que està prohibit alimentar amb pa o pinso als animals a la via pública com ara ocells, coloms o gats i que és obligatori recollir les deposicions dels gossos i esbandir amb aigua els orins a la via pública.


Foto: Tractament contra els rossegadors a la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]