hola

L'empresa farmacèutica de Santa Perpètua Zambon ha tornat a patrocinar el projecte ComunArt de l'Escola Municipal de les Arts a través d'un conveni de col·laboració que es renova des de fa quinze anys. Zambon aporta deu mil euros per a la compra d'instruments i materials de reposició per a tres dels projectes que formen part del ComunArt, el Corda't, Venta't i el Dansa't. L'adquisició d'aquests instruments permetrà dur a terme aquestes activitats a les escoles públiques del municipi adaptades a la nova situació de pandèmia i facilitant un instrument per alumne.

L'EMA ha necessitat comprar un total de 8 violins, 4 violoncels, 2 violes, arcs nous per a instruments que ja tenien, resines i recanvis de cordes a més d’un saxo soprano, sis trompes, quatre fagots, tres flautes travesseres i nou djembés. El director de l’Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha agraït a Zambon la renovació de confiança en el centre de les arts i la seva aposta per la dinamització cultural i la difusió i accessibilitat de la pràctica artística en el nostre municipi. Per a l'EMA , la figura col·laborativa del patrocini de Zambon és important i necessari per a la realització d'iniciatives com el Corda't.

La directora general de Zambon, Elena Zabala ha manifestat que "dins la nostra filosofia d'empresa, per a nosaltres és essencial aportar valor a l'entorn més proper que ens envolta. És per això que donar suport a la cultura i contribuir a el desenvolupament de la comunitat i el municipi és any rere any una de les nostres iniciatives ".


Foto: Acte final del projecte ComunArt del curs 2028-2019 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19
13 Gen 2022 12:22 - RedaccióMés de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19

L’Hospital de Mollet ha informat que actualment el centre compta amb 46 persones ingressades amb Covid-19. [ ... ]

Ràdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa
13 Gen 2022 11:57 - RedaccióRàdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa

Aquest divendres 14 de gener Ràdio Santa Perpètua oferirà la primera edició del 2022 del programa [ ... ]

La Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer
12 Gen 2022 11:32 - RedaccióLa Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer

La Policia Local de Santa Perpètua ha detingut un veí del municipi per ser presumptament autor d'un [ ... ]