hola

L'empresa farmacèutica de Santa Perpètua Zambon ha tornat a patrocinar el projecte ComunArt de l'Escola Municipal de les Arts a través d'un conveni de col·laboració que es renova des de fa quinze anys. Zambon aporta deu mil euros per a la compra d'instruments i materials de reposició per a tres dels projectes que formen part del ComunArt, el Corda't, Venta't i el Dansa't. L'adquisició d'aquests instruments permetrà dur a terme aquestes activitats a les escoles públiques del municipi adaptades a la nova situació de pandèmia i facilitant un instrument per alumne.

L'EMA ha necessitat comprar un total de 8 violins, 4 violoncels, 2 violes, arcs nous per a instruments que ja tenien, resines i recanvis de cordes a més d’un saxo soprano, sis trompes, quatre fagots, tres flautes travesseres i nou djembés. El director de l’Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha agraït a Zambon la renovació de confiança en el centre de les arts i la seva aposta per la dinamització cultural i la difusió i accessibilitat de la pràctica artística en el nostre municipi. Per a l'EMA , la figura col·laborativa del patrocini de Zambon és important i necessari per a la realització d'iniciatives com el Corda't.

La directora general de Zambon, Elena Zabala ha manifestat que "dins la nostra filosofia d'empresa, per a nosaltres és essencial aportar valor a l'entorn més proper que ens envolta. És per això que donar suport a la cultura i contribuir a el desenvolupament de la comunitat i el municipi és any rere any una de les nostres iniciatives ".


Foto: Acte final del projecte ComunArt del curs 2028-2019 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]