hola

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Perpètua de Mogoda van detenir el dia 1 de setembre dos homes, de 35 i 21 anys, veïns de Barcelona com a presumptes autors d'un robatori amb força a una nau  de la localitat. Els detinguts va ser enxampats in fraganti quan intentaven robar dins d’una empresa de maquinària agrícola.  El material sostret tenia un valor de 5000 euros; ha estat recuperat i tornat a l’empresa, segons ha informat el cos dels Mossos d’Esquadra.

Els detinguts, amb força antecedents policials, van passar a disposició judicial el 2 de setembre davant el jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell qui va decretar l’ingrés a un d’ells per causes que tenia pendents anteriors a aquests fets i l’altre va quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta donat que a l’interior del vehicle es va trobar més material i els investigadors creuen que poden estar relacionats amb altres robatoris amb força de la zona.
 

Els fets van succeir la matinada del 31 d’agost a l’1 de setembre, poc abans de les 6 es va rebre avís conforme l’alarma d’una empresa de maquinària agrícola de Santa Perpetua s’hauria activat. Els veïns de la zona van relatar que s’havia sentit un cop molt fort a la porta de la nau.
 
Quan els agents van arribar es van trobar amb una furgoneta just davant l’accés a la nau amb les portes obertes i amb danys produïts per l’encastament  del vehicle a la porta. A l’interior hi havia divers material agrícola: motoserres, bufadores i talla-bardisses ja reparades per l’empresa i pendents de tornar als clients. El valor aproximat de la maquinària era de 5.000 Euros.
 
En accedir a l’interior de la nau van sortir corrents dos homes, però els agents van poder interceptar-los i detenir-los. Un dels lladres va facilitar una identificació falsa per tal d’amagar que tenia una ordre d’ingrés a presó pendent.

Foto: Mossos d'Esquadra durant un control policial / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]