hola

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments després d’haver fet les preinscripcions per al curs 2020/2021 a finals de juny i de manera telemàtica. Tant les persones que tenen reserva de plaça com aquelles que vulguin cursar estudis han de fer la matrícula entre els dies 2 i 9 de setembre.

La formalització de la matrícula es pot realitzar passant per l’escola, situada a La Granja Soldevila, o trucant al telèfon 93 574 05 10. Les dates de matrícula són els dies 2, 3, 4, 8 i 9 de setembre i l’horari de matrícula és de dilluns a dijous de 15.30 a 18 h i dimecres i divendres de 9.30 a 11 h.

Les persones que no han fet la preinscripció, però volen estudiar a l’escola, han de trucar també a partir del 2 de setembre en el mateix horari i se’ls donarà dia i hora per matricular-se directament a l’ensenyament corresponent, sempre que hi hagi places disponibles.

Aquest any, la preinscripció ha estat força inferior a cursos anteriors, “molt probablement a causa de tota la nova situació d’incertesa generada pel tema del coronavirus”, segons apunta el director de l’Escola d’Adults, Julio Lasobras, que considera que “el fet que l’edifici de la Granja Soldevila hagi estat tancat al públic la major part del temps durant el període de preinscripció tampoc no ha ajudat en absolut”.

El nombre d’antics alumnes que promocionen o repeteixen curs a l’Escola d’adults és de 232 i les noves preinscripcions han estat 42. Hi ha places disponibles per apuntar-se a la majoria d’ensenyaments.

L’oferta formativa de l’escola inclou els següents ensenyaments: Educació Secundària per a persones adultes (ESO); Curs de preparació a proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior; Informàtica a nivell d’usuari: Competic inicial, Competic I, Competic II i Competic III; Anglès i francès en tres nivells; Català i castellà de nivell I i II i Etapa Instrumental: nivells I i II.

Foto: Imatge d'arxiu de l'Escola d'Adults / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua ofereix alternatives a sancions per a menors que consumeixin droga a la via pública
27 Set 2022 11:53 - RedaccióSanta Perpètua ofereix alternatives a sancions per a menors que consumeixin droga a la via pública

L’Ajuntament de Santa Perpètua i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya han signat [ ... ]

Quatre agents superen el curs de l'Escola de Policia Catalunya
27 Set 2022 11:51 - RedaccióQuatre agents superen el curs de l'Escola de Policia Catalunya

Quatre agents de la Policia Local de Santa Perpètua, tres homes i una dona, han aprovat i superat el [ ... ]

Avui ha començat la programació de la Setmana de la Gent Gran
26 Set 2022 12:29 - RedaccióAvui ha començat la programació de la Setmana de la Gent Gran

Des d'avui i fins al 30 de setembre a Santa Perpètua se celebra la Setmana de la Gent Gran coincidint [ ... ]