hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua, juntament amb les Escoles Bressol Municipal, han decidit obrir aquests centres a partir de l’1 de juliol. Les Escoles Bressol estaven tancades des de la declaració de l’Estat d’alarma el 13 de març. Inicialment el Consistori va decidir no obrir aquestes instal·lacions davant la impossibilitat de complir les mesures de seguretat i higiene indicades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i davant la perspectiva d’estar en estat d’alarma durant força dies.

Amb l’etapa de represa iniciada el 20 de juny l’Ajuntament ha valorat la flexibilització de la majoria de mesures respecte l’estada dels infants a les escoles bressol i ha decidit reobrir els centres. El regidor d’Educació, Pere Garcia ha expressat que "conscients també de les dificultats que suposa la conciliació de la vida laboral i familiar en aquests moments, l’Ajuntament, ha decidit obrir les escoles bressol municipals, prenent les mesures de seguretat i higiene necessàries, així com mesures organitzatives".

De l’1 al 29 de juliol, les escoles bressol Municipal obriran de per a aquells infants matriculats majors d’un any de 8 a 13 hores. Les entrades i les sortides seran esglaonades i el temps d’estada de cada infant serà de quatre hores. El servei no inclourà el menjador, que no estarà operatiu aquest mes. La Regidoria d’Educació també ha avançat que hi haurà grups estables de convivència d’infants, intentant que no tinguin relació entre ells i que tinguin espais diferenciats de joc. Pere Garcia ha indicat també que les famílies no podran accedir a l’escola i que les directores de les tres escoles bressol donaran les indicacions concretes, ja que, malgrat la obertura de l’escola, continua la situació d’excepcionalitat, i caldrà prendre mesures d’higiene i seguretat.

Les famílies interessades de tornar a l’escola al mes de juliol hauran de contactar per correu electrònic amb la direcció del seu centre, el més aviat possible.


Foto: Les escoles bressol municipals obriran les seves portes dimecres vinent / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]