hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua i els consistoris de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) han enviat una carta al director general de l’ATM, Pere Torres, per sol·licitar que la nova estació de la línia R8 que s’està construint a la Granja Soldevila es denomini ‘Santa Perpètua de Mogoda-Riera de Caldes’.

La missiva està signada per les alcaldies de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat que expressen que la nova estació oferirà servei a tots aquestes poblacions que són les que componen l’AMERC. “La denominació que proposem donaria visibilitat al municipi en el que està ubicada l’estació i alhora referenciaria el territori més ampli de la riera de Caldes”, manifesten els signants que també recorden que els sis municipis tenen una població de prop de 100.000 habitants i detallen que l’AMERC impulsa projectes de desenvolupament local i compta amb un important teixit productiu, amb 42 polígons d’activitat econòmica, més de 1000 empreses industrials, i prop de 50.000 llocs de treball.

D’altra banda, els treballs de construcció de l’estació continuen amb normalitat, segons ha informat Renfe. Des del mes de juliol, la Unió Temporal d’Empreses (UTE) de Contratas Vilor SL i Petrucco SA executa les obres, que compten amb un pressupost d’1.768.135 euros i un termini d’execució de nou mesos. El nou equipament se situarà a l’alçada de la Granja Soldevila, per on tindrà l’accés d’entrada i de sortida. La línia enllaçarà amb la Universitat Autònoma de Barcelona, Granollers i Martorell, entre d’altres.


Foto: Obres en l'estació de la R8 / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]