hola

Manuel Ruiz ha estat reelegit Primer Secretari del PSC de Santa Perpètua que ha renovat la seva direcció i ha escollit la nova Comissió Executiva per unanimitat dels assistents a l'assemblea, segons ha informat el partit en un comunicat.

El PSC local torna a estar encapçalat per Manuel Ruiz, exalcalde del municipi, com a Primer Secretari. Ruiz ha destacat que "aquest equip segueix la línea de l'anterior etapa, combinant el coneixement, l'experiència i, el més important, l'actitud constructiva i positiva".

A més de Manuel Ruiz, la Comissió Executiva està integrada pels regidors socialistes Olga Valenzuela, com a secretària d'Organització i Finances; Antonio Egea, responsable de Política Municipal; i José Antonio Herrera a les secretaries de Formació i Joventut. L'equip també està format per Víctor Rodríguez, a les secretaries d'Innovació i Comunicació; Joan Martínez, responsable d'Entitats i Benestar Social; Pere García a Política Municipal i Eulogio Rejón a Dinamització.

Un dels principals reptes de la nova Executiva, segons explica el Primer Secretari, és "transformar l'agrupació en un espai dinàmic i obert a la ciutadania, on debatre temes d'actualitat i d'interès per a tota la ciutadania". "A més -destaca- hem de promoure més la participació de la militància i fer trasllat de tota l'acció que estem fent al govern municipal".

La nova Comissió Executiva convida a participar als veïns i veïnes del municipi que se sentin identificats amb els valors socialistes. "Coneixem els problemes reals de la gent de Santa Perpètua, i per això volem trobar solucions entre tots i totes, aconseguint que més veïns facin seu el nostre projecte social", conclou Manuel Ruiz.


Foto: Nova executiva del PSC de Santa Perpètua / PSC 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política