hola

ERC insisteix en la negociació entre la Generalitat i l'Ajuntament de Santa Perpètua per donar compliment a la resolució del Parlament sobre Gallecs. La formació reclama un debat públic amb tots els actors implicats: Generalitat, regidor d’urbanisme, grups polítics municipals, representants del Parlament de Catalunya, TransWences, entitats com la Plataforma per a la Defensa de Gallecs i La Torrentera, i moderat per professionals de la casa. D'aquesta manera "cadascú es podrà explicar i la ciutadania coneixerà la realitat", segons exposa ERC que afegeix que de la mateixa manera que demana al govern municipal aquest procediment de negociació està realitzant les gestions oportunes amb el govern de la Generalitat de Catalunya a través del grup parlamentari.

Davant l'intercanvi de comunicats entre ERC i ICV sobre Gallecs, el portaveu del grup municipal, Pol Altayó.afirma que “l’única voluntat de la nostra formació ha estat situar les peces sobre el tauler de joc i pressionar a totes les parts implicades per donar compliment a la resolució aprovada al Parlament de Catalunya. I això inclou assumir, com hem fet des del primer comunicat, les possibles conseqüències de les votacions dels nostres representants. Unes votacions que, per cert, van ser diferents dins de Junts pel Sí quan va ser necessari” i afegeix que “votar a favor d’ampliar el PEIN i en contra de modificar el planejament no respon a cap contradicció. És una resposta clara a la voluntat de l’ajuntament del nostre municipi de fer veure que no té cap responsabilitat sobre la planificació actual”.

ERC recorda que l’actual situació deriva d’un acord signat el mes de maig de 2014 entre INCASOL i Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. “L’únic que demana Esquerra Republicana és que la mateixa negociació que es va produir en aquell moment també es produeixi ara. En aquell moment també era competència de la Generalitat de Catalunya i ben bé que es va negociar” , segons explica el regidor Albert Bonàs.

Esquerra Republicana "vol deixar clar" que de la mateixa manera que demana al govern municipal aquest procediment de negociació està realitzant les gestions oportunes amb el Govern de la Generalitat de Catalunya a través del grup parlamentari.


Foto: Paratge de Gallecs i al fons Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Juan Suárez escollit coordinador local de Ciutadans (CS) a Santa Perpètua
28 Nov 2023 09:37 - RedaccióJuan Suárez escollit coordinador local de Ciutadans (CS) a Santa Perpètua

Juan Suárez ha estat triat coordinador de l'agrupació de Ciutadans (CS) a Santa Perpètua de Mogoda, [ ... ]

Política
El PSC posa l'accent en l'esport com a instrument d'igualtat
28 Nov 2023 09:24 - RedaccióEl PSC posa l'accent en l'esport com a instrument d'igualtat

El PSC de Santa Perpètua va participar a l'acte del Dia Internacional per a l'Erradicació de la Violència [ ... ]

Política
El PP de Santa Perpètua es manifesta contra la Llei d'Amnistia
13 Nov 2023 16:20 - RedaccióEl PP de Santa Perpètua es manifesta contra la Llei d'Amnistia

El Partit Popular de Santa Perpètua ha mostrat el seu rebuig contra la Llei d'Amnistia acordada entre [ ... ]

Política