hola

Isabel Garcia i Albert Ortiz han estat escollits nous coordinadors locals d'ICV de Santa Perpètua en substitució de Manel Llord, president sortint. L'Assemblea local de la formació celebrada el 20 de maig sota el lema Junts i Juntes Construïm Futur! Ens acompanyes? va ratificar, per unanimitat, el resultat de les primàries per escollir la nova coordinació del partit que "per primera vegada a Santa Perpètua la integren una dona i un home", segons assenyala ICV en un comunicat.

La nova Executiva Local, escollida també per unanimitat, és paritària i està composada per 20 membres, dels quals sis provenen de Joves d’Esquerra Verda (JEV). Joan Alcántara serà el portaveu del partit a Santa Perpètua. Uns dels encarreg de l'executiva serà la posada en marxa del Consell Ciutadà d’ICV de Santa Perpètua que es configura com un marc ampli de participació a l’entorn de les polítiques municipals.

L’Assemblea d’ICV de Santa Perpètua va decidir treballar per a que En Comú Podem torni a guanyar les eleccions generals del 26 de juny a la ciutat. També va aprovar el full de ruta del partit pels propers anys que proposa incrementar l’afiliació del partit. Isabel Garcia, alcaldessa i nova coordinadora local, ha afirmat que “desprès de consolidar el nou govern municipal en aquest darrer any, ara toca dinamitzar el partit per obrir-lo a la ciutadania i fer-lo més present a la ciutat. Ens proposem promoure el debat polític i impulsar alternatives concretes a aquest sistema que s’oblida de la gent i del bé comú”.

La nova Executiva també posarà en marxa un grup d’activistes anomenat “Suma’t a l’Alternativa”. Aquest grup s’encarregarà de difondre i promoure les alternatives, avui ja existents, en els àmbits de la banca, l’energia, l’alimentació, la telefonia mòbil, etc. La promoció de les alternatives (Fiare- Banca Ètica, Som Energia, Eticom, etc.) tindrà una vessant interna i una altra d’externa, amb l’organització d’activitats de caire públic.


Foto: Isabel Garcia, durant l'Assemblea d'ICV / ICV Santa Perpètua

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política