hola

El candidat de PxC a l'alcaldia de Santa Perpètua, Rafael Herrera, aspira a aconseguir dos regidors en la propera Corporació local i no descarta cap pacte de govern sempre i quan s'arribi a acords programàtics. Herrera va ser ahir el protagonista de les entrevistes als onze candidats que està duent a terme aquesta campanya Ràdio Santa Perpètua.

El programa electoral de PxC està dividit en nou blocs: immigració, seguretat ciutadana i llibertat; gent gran, jubilats i vídues; urbanisme; hisenda; comerç; barris; educació; i serveis socials i sanitat. Una de les seves prioritats serà el col·lectiu de gent gran als quals “cal facilitar-los el pagament d'impostos i donar-los els serveis necessaris”.

En aquesta campanya electoral, PxC utilitza dos eslògans. El seu tradicional Primer els de casa i Acaba amb la casta. Rafael Herrera explica que la casta és per la regeneració que demana la ciutadania dels partits polítics que històricament formen part de l'Ajuntament. Rafael Herrera espera assolir en aquesta segona temptativa “dos regidors i gairebé un tercer”.

En el seu programa electoral, PxC parla de demanar informes sobre les persones immigrades per conèixer qui té contracte, qui segueix les normes de convivència, qui es vol adaptar i qui compleix amb les ordenances municipals. El seu alcaldable considera que el seu discurs no és xenòfob sinó que és una etiqueta posada pels contraris polítics.

L'actual regidor i cap de llista de PxC, Rafael Herrera, va afirmar que se sent "insegur" passejant pels carrers de Santa Perpètua, que hi ha més delinqüència i que els cossos policials han de ser menys permissius. El candidat  considera que la gestió municipal de les ajudes de serveis socials "s'ha de controlar molt més per atorgar-les a les persones del país".


Foto: imatge del candidat de PxC, Rafael Herrera, als estudis de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu
Recupera el podcast de l'entrevista a Rafael Herrera 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC posa l'accent en l'esport com a instrument d'igualtat
28 Nov 2023 09:24 - RedaccióEl PSC posa l'accent en l'esport com a instrument d'igualtat

El PSC de Santa Perpètua va participar a l'acte del Dia Internacional per a l'Erradicació de la Violència [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local d'Habitatge 2024-2029
27 Nov 2023 11:35 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local d'Habitatge 2024-2029

El Ple de la Corporació Local del mes de novembre aprovarà inicialment el Pla Local d'habitatge 2024-2029. [ ... ]

Política
La Sala Telers del Museu, nou col·legi electoral
14 Nov 2023 10:00 - RedaccióLa Sala Telers del Museu, nou col·legi electoral

La Sala Telers, situada a la planta baixa del Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), al complex [ ... ]

Política