hola

Ajuntament - Ple Ajuntament

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat per a aquesta tarda un Ple extraordinari amb un únic punt en l'ordre del dia que és una proposició de suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre sobre el futur de Catalunya. La Corporació Local votarà aquesta proposició al igual que molts altres Consistoris catalans a petició de l'Associació catalana de Municipis i després que el Parlament de Catalunya hagi aprovat la Llei de consultes.

Segons apunta el text, amb aquesta proposició l'Ajuntament de Santa Perpètua es compromet amb la realització de la consulta, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació. També donarà ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.

Un cop aprovada la proposició es comunicarà l'acord al president de la Generalitat de Catalunya i a la presidenta del Parlament de Catalunya i als grups parlamentaris. També a l'Associació Catalana de Municipis (ACM) qui ho trametrà al president del Govern Espanyol, al president del Congrés dels Diputats, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la UE i al president de la Comissió Europea.

El Ple s'ha convocat per a les 20 hores i serà retransmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP posa el focus en la gestió econòmica en el balanç dels 100 dies de govern local
15 Nov 2023 14:22 - RedaccióLa CUP posa el focus en la gestió econòmica en el balanç dels 100 dies de govern local

La CUP ha valorat, en un comunicat, els 100 dies del nou govern municipal i ha posat el focus sobre [ ... ]

Política
El PP reclama a l'Ajuntament que instal·li una marquesina al CAP La Florida
22 Nov 2023 11:07 - RedaccióEl PP reclama a l'Ajuntament que instal·li una marquesina al CAP La Florida

El Partit Popular (PP), en un comunicat, demana a l'Ajuntament de Santa Perpètua la instal·lació [ ... ]

Política
Salut Pública recorda al PP que és la Generalitat qui ha d'instal·lar la marquesina al CAP de La Florida
01 Des 2023 11:39 - RedaccióSalut Pública recorda al PP que és la Generalitat qui ha d'instal·lar la marquesina al CAP de La Florida

La regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Sandra Gómez, ha sortit al pas [ ... ]

Política