hola

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat aquesta setmana a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats, que ha tingut lloc a la ciutat belga de Mons. L'esdeveniment ha reunit líders regionals i locals de tota Europa per a abordar temes crucials per al desenvolupament de les regions, ciutats i municipis de tota la Unió Europea, segons informa Cs en un comunicat.

Romero, ha constatat “la importància d'aquestes cimeres per al desenvolupament del nostre municipi, per a situar-nos en el mapa i per a veure amb perspectiva on ens trobem i cap a on podem avançar”. El regidor de Cs ha participat en discussions sobre innovació, sostenibilitat, governança local i altres temes rellevants per al futur de la nostra ciutat. En aquest sentit, ha afirmat que “les accions a nivell local tenen un impacte directe en la qualitat de vida dels ciutadans” i és que el regidor liberal ha portat “les perspectives i necessitats de Santa Perpètua a aquest important fòrum europeu”.

Segons Romero, “la promoció d'energies renovables a nivell local, la gestió de residus, el foment del transport públic i la mobilitat sostenible o l'eficiència energètica” han estat alguns dels temes tractats relacionats amb el nostre municipi, particularment “la importància de replantejar la utilització de l'AP7, que ens enriqueix i contamina alhora, així com la millora del transport públic com el ferroviari, no sols amb Barcelona, sinó també amb la resta del Vallès”.


Foto: Kevin Romero, a la cimera / CS

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'
22 Abr 2024 13:25 - RedaccióRaül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, va presentar el seu nou llibre [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política