hola

L’Assemblea de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha aprovat el balanç de l’acció de govern del mandat municipal, el programa i la llista electoral que la formació presentarà a les eleccions municipals del proper 28 de maig. L’Assemblea d' SPEC es va celebrar aquest dilluns 27 de març, amb una seixantena d’assistents, segons ha explicat en un comunicat.

Malgrat els dos anys de pandèmia, la valoració que fa SPEC del compliment del Pla de Mandat del Govern Local "és molt positiva", segons assenyala la nota on Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua i novament candidata a l’alcaldia, manifesta que “estic molt orgullosa del treball que s’ha fet durant aquests quatre anys perquè, malgrat les dificultats, hem complert amb els nostres compromisos electorals i els hem superat”. El balanç destaca el compliment del Pla d’Inversions. “Ens vam comprometre a una inversió de 13 milions d’euros i finalment estem executant inversions que superen els 21 milions. S’ha fet un esforç titànic i el Museu del Treball i la Indústria Viva només és un exemple”, destaca Isabel Garcia.

El programa electoral aprovat s’estructura a partir de diferents eixos programàtics: posar al centre de l’acció municipal les persones i les seves necessitats; continuar preparant la ciutat davant del canvi climàtic, la necessària transició energètica i l’avenç cap a una ciutat intel·ligent (Smart City); la promoció de l’accés a l’habitatge, al treball, a la cultura i a l’educació; i avançar en una administració local propera i moderna al servei de la ciutadania. “Tornem a plantejar 100 propostes programàtiques per fer avançar i millorar Santa Perpètua, a partir d’un model de ciutat que ens situa en molt bones condicions per encarar el futur amb esperança”, segons ha apuntat Isabel Garcia.

En el comunicat Isabel Garcia afirma que “la llista que proposem a la ciutadania està format per un equip d’homes i dones guanyador, il·lusionat, representatiu de barris i sectors, capaç de governar i honest al servei de la gent. És un equip que recull l’experiència de govern acumulada, en aquest difícil mandat, i suma noves energies”. SPEC ha fet públic que en els propers dies realitzarà una campanya de presentació dels diferents candidats i candidates que formen la llista electoral.


Foto: Un moment de l'assemblea / SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova per unanimitat una moció per la universalitat de l'educació de 0 a 3 anys
31 Maig 2024 13:28 - RedaccióEl Ple aprova per unanimitat una moció per la universalitat de l'educació de 0 a 3 anys

El Ple ha aprovat per unanimitat demanar la universalitat del primer cicle d’educació infantil, aprofitant [ ... ]

Política
El PSC guanya les eleccions europees a Santa Perpètua
10 Jun 2024 11:00 - RedaccióEl PSC guanya les eleccions europees a Santa Perpètua

El PSC ha guanyat les eleccions al Parlament Europeu a Santa Perpètua. Els comicis celebrats el 9 de [ ... ]

Política
La Corporació aprova definitivament el Pla Local d'Habitatge
31 Maig 2024 14:37 - RedaccióLa Corporació aprova definitivament el Pla Local d'Habitatge

El Ple ha aprovat definitivament el Pla Local d’Habitatge de Santa Perpètua de Mogoda 2024-2029. [ ... ]

Política