hola

Esquerra Republicana de Santa Perpètua va presentar ahir les persones que formaran part de la llista oficial per a les properes eleccions municipals. Va ser en un acte celebrat al Casal Cívic i Comunitari amb el lema Vine a posar cara a l’equip que transformarà Santa Perpètua!

La llista que presenta Esquerra i que lidera l’alcaldable Laura Oliver és una llista cremallera,que vol dir que l'ordre dels candidats es van intercal·lant dona i home. Segons aquesta formació política és la manera de donar una oportunitat real tant a homes com a dones.

La candidata d'Esquerra és Laura Oliver i per aquest ordre l'acompanyen, Sergi Garcia, Laura Sànchez, Albert Bonàs i Ichraf Benjelloun. La cap de llista va afirmar que ha elaborat una llista inclusiva i representativa: “Santa Perpètua és heterogènia i per tant, hem volgut representar la ciutadania al màxim treballant per incorporar persones que creuen en el projecte i que són d’origens, edats i barris diferents”. Oliver ha destacat la incorporació de la número 5 Ichraf Benjelloun d’origen magrebí o persones amb un gran ventall d’edats des d’en Sergi Garcia el més jove i que es presenta com a número 2 al més veterà i fundador del partit en Josep Ventura que tanca la llista de suplència.

L'alcaldable ha expressat que “presentem un equip jove preparat i expert en diverses matèries que representa i està en contacte directe amb la ciutadania”.Noves incorporacions són Laura Sànchez (3), en Roger Fontcuberta (6) la Teresa Carmona (7), en Tony Calero (8) o la Ruth Torné com a (9) també s'hi han afegit persones relacionades amb el món associatiu i cultural del municipi com la Núria Valls(13), Núria Pons (15) o la Mercè Altayó (Suplent 2). Per altre banda, Esquerra manté l’experiència amb la continuïtat de l’Albert Bonàs (4) regidor del grup municipal actual, en Pol Altayó (16), en Jordi Umbert (20), la Rosa Rovira (21) o en Jordi Vinyals com a Suplent 1.

L'alcaldable d'Esquerra, Laura Oliver, ha explicat que la seva llista candidatas'ha renovat sense perdre l’experiència política de regidors actuals. Oliver ha destacat que els cinc primer llocs estan ocupats per cares noves i majoritàriament joves.Alguns dels projectes que es van apuntar en la presentació de la llista d'Esquerra són una residència pública per a gent gran, un nou Mercat Municipal, l'actualització del complex esportiu, un Teatre auditori o un canvi en el model de comunitats energètiques públiques. L'alcaldable d'Esquerra ha destacat que la trasnformació per la que opta la seva formació posa en el centre de totes les polítiques a les persones.

Laura Oliver ha afirmat que "creiem 100% què Santa Perpètua necessita un canvi i una renovació de lideratges i per això des del nostre partit també hi hem apostat".

La llista d'Esquerra encapçalada per Laura Oliver assegura estar preparada per renovar, transformar i fer avançar Santa Perpètua cap a un municipi amb més serveis i més cohesionat.


Foto: Les candidates i candidats d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política