hola

El Vapor Sala la Filadora es va omplir el divendres 24 de març durant la presentació de Pere Garcia com a candidat del PSC a les eleccions municipals del 28 de maig. Garcia va estar acompanyat pel portaveu socialista al Congrés dels Diputats, Patxi López.L’acte es va iniciar amb la rebuda al portaveu socialista al Congrés Patxi López a la plaça de la Vila, des d’on van anar passejant fins al Vapor la Filadora.

En la seva intervenció Patxi López va expressar que és des dels ajuntaments des d’on es transforma la societat i des d’on neix el progrés tot afirmant que l’arquitectura institucional, que ha d’anar da baix a d’alt es construeix des dels consistoris. Sobre l’alcaldable, Patxi López va indicar que Santa Perpètua, i també els socialistes, mereixen un alcalde com Pere Garcia que faci del municipi un lloc de concòrdia i convivència.

Per la seva part, l’alcaldable Pere Garcia, va expressar que aquests quatre anys com a soci de govern han estat «els més intensos de la meva vida» i va assegurar que «és un privilegi tornar a ser candidat socialista a l’alcaldia». Pere Garcia va assegurar estar preparat, tenir ganes, il·lusió i un projecte per portar Santa Perpètua endavant.

En el seu discurs de presentació Pere Garcia va manifestar que cal que Santa Perpètua ocupi el lloc que li pertoca «més enllà de l’Eix de la Riera de Caldes» i ser una ciutat referent.Durant l’acte es va projectar un vídeo on diferents ciutadans d’àmbits diversos manifestaven les qualitats de l’alcaldable i explicaven les seves experiències amb el candidat.

Acompanyant a Pere Garcia a l’acte també hi eren el primer secretari de la Federació del PSC del Vallès Occidental, Paco Aranda, el primer secretari del PSC a Santa Perpètua, Manuel Ruiz, Mari Carmen Berenguer, Secretaria d’Organització de la Federació, l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, regidors i regidores socialistes de l’Ajuntament de Santa Perpètua i candidats del PSC a l’alcaldia de municipis com Sant Quirze o Ripollet, entre d’altres.


Foto:Manuel Ruiz, Patxi López, Pere Garcia i Mari Carmen Berenguer passejant per la Rambla abans de l'acte al Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies