hola

El Partit dels Socialistes de Cataluna (PSC) a Santa Perpètua presenta oficialment Pere García com a candidat de la formació a les eleccions municipals de maig de 2023 en un acte que tindrà avui divendres 24 de març a partir de les 18.30 hores a la Sala d’actes del Vapor. L’acte comptarà amb la presència del portaveu del grup socialista al Congrés dels Diputats, Patxi López, i amb la viceprimera secretària de l’àrea d’organització del PSC, Lluïsa Moret.
Durant la presentació, el candidat socialista presentarà els eixos de la “Santa Perpètua que vol per a la ciutadania, una Santa Perpètua dinàmica, moderna, segura, neta i que aconsegueixi tenir veu pròpia més enllà de l’àmbit de la Riera de Caldes”, segons explica el PSC en un comunicat de premsa.

Pere García també considera que “cal posar Santa Perpètua al mapa de Catalunya i, per aconseguir-ho, hem de fer que tingui força i veu pròpia davant d’altres administracions com la Generalitat de Catalunya, on han de prioritzar les necessitats de la nostra ciutadania”. Per a García, “hem de fer que la ciutat segueixi avançant i per aconseguir-ho és necessària la implicació de la ciutadania, a la que convido a assistir a la meva presentació".


Foto: Salvador Illa i Pere Garcia en un acte del PSC / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies