hola

Esquerra ha presentat Sergi Garcia Vázquez com a número 2 de la candidatura a les pròximes eleccions municipals. L'acte de presentació, celebrat el 19 de març, al parc dels Països Catalans, va comptar amb la participació de la diputada de les Joventuts d'Esquerra Republicana al Congrés, Marta Rosique, i l'alcaldable perpetuenca, Laura Oliver.

Estudiant d’Història de la Universitat Autònoma de Barcelona i vinculat al teixit associatiu i cultural perpetuenc, Sergi Garcia va destacar que “m’incorporo al projecte o a les llistes per transformar i capgirar la iniciativa de Santa Perpètua. Per un jovent organitzat i representat. Perquè som el present i el futur del poble”.

La diputada Marta Rosique va assenyalar que "està demostrat que som útils. Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem aconseguit ampliar la T-Jove als 30 anys, que passi de 6 zones a 1 única zona i, depenent de les zones, de més de 100-200 euros a 40 euros”

El projecte que va presentar Garcia, també candidat de Jovent SPM, es basa, segons explica ERC en un comunicat en "l’eix social, que ha de posar a les persones al centre de totes les polítiques, sense deixar ningú enrere; l’eix ecologista, que ha de promoure polítiques sostenibles amb el medi i el futur del jovent perpetuenc; l’eix feminista, des d’on s’han de treballar veritables polítiques transversals que construeixin un poble lliure de masclismes i discriminacions i, finalment, el projecte cultural, que integra comunitats i dona veritable vida a Santa Perpètua".

Garcia va indicar que “la política la fas o te la fan, i els joves no podem esperar més. Necessitem espais d’oci, necessitem emancipar-nos, necessitem fer esport en equipaments de qualitat i necessitem un municipi verd i sostenible. Capgirar Santa Perpètua vol dir transformar amb i al costat de la gent, especialment del jovent”.


Foto: Sergi Garcia durant l'acte / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política