hola

La CUP ha reunit els seus candidats i candidates als municipis del Vallès Occidental, així com de les de les candidatures alternatives sota el mateix front L’Alternativa en una trobada que s'ha celebrat a Terrassa. L'acte va comptar amb la presència del candidat de Santa Perpètua, Guillermo Almansa. Durant la trobada Jaume Bofill, candidat de la CUP de Terrassa, va afirmar que “cal pensar en el Vallès com un territori i no com un conjunt de municipis aliens i aïllats" i  que "plantaran cara" davant "el risc que el Vallès acabi sent un macropolígon"

La CUP també va tractar la urgència social, la crisi econòmica i l’emergència ambiental com a copmplexitats que s’intensificaran en els propers anys. “I es farà més evident que mai que la defensa dels beneficis d’uns pocs és incompatible amb la garantia de drets de totes”, segons han explicat en un comunicat.

La candidata a l’alcaldia de Sabadell Nani Valero, afegia que “aspirem a un canvi polític que defensi a la gent treballadora del Vallès i no els interessos de la patronal”. La cap de llista de la Crida per Sabadell assenyalava directament "els macroprojectes que trinxen el territori" i va afegir que "tenim molt clar que governar no serveix de res si després d’anys de lluita al territori, t’acabes arrossegant davant les pressions del PSC i de Junts per reactivar un projecte sense cap mena de sentit i caduc com és el Quart Cinturó”.


Foto: Els i les alcaldables de la CUP del Vallès es va reunir a Terrasssa / CUP

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies