hola

El Centre Cívic La Rambla va acollir ahir al vespre l’acte de presentació del candidat de Junts Albert Garcia a l’alcaldia de Santa Perpètua. La formació va presentar també els principals objectius de la candidatura de Junts a Santa Perpètua de Mogoda. L’acte va comptar amb la presència del Secretari General de Junts, Jordi Turull, i va assistir entre d'altres, l'exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró.

Albert Garcia va manifestar al finalitzar l'acte que afronta el repte d'encapçalar la candidatura de Junts amb "moltes ganes, il·lusió i amb l'expectativa d'assolir l'objectiu que tenim de poder entrar a l'Ajuntament i treballar per al municipi". El cap de llista va explicar que els eixos principals del programa seran "donar suport al teixit empresarial de Santa Perpètua perquè entenem que és important com a generador de riquesa" i retornar el protagonisme a la ciutadania de Santa Perpetua ja que "entenem que ha de ser la protagonista de les decisions que es prenguin i ha de ser l'objectiu de l'actuació de l'Ajuntament" .Albert Garcia va anunciar que la candidatura de Junts estarà formada per "gent compromesa i que estima Santa Perpètua"

Per la seva banda, el Secretari General de Junts, Jordi Turull, va indicar que la candidatura d'Albert Garcia "és una candidatura renovada, amb gent amb empenta i molta sensibilitat i que el que vol es ajudar a tothom" i va afegir que " la política és fer la vida més fàcil i feliç a la ciutadania". Turull també va afirmar que  "davant una onada permanent de repressió, de tenir un Estat en contra, cal activar les defenses on el nostre principal actiu són les urnes"i va afegir que en les eleccions del mes de maig cal que "vegin que seguim dempeus i lleials al que va votar i decidir el poble de Catalunya l'1 d'Octubre i persistirem fins poder-lo culminar"


Foto: Un moment de l'acte de presentació d'Albert Garcia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política