hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha decidit quin serà el seu lema electoral per les eleccions municipals del proper mes de maig. L’Executiva Local d' SPEC ha fet pública "la idea força que encapçalarà la seva campanya electoral", segons ha explicat en un comunicat. El lema escollit és, “Sumem per Santa Perpètua”. El lema formarà part dels materials de campanya i de l’argumentari que SPEC presentarà a la ciutadania perpetuenca.

Sergi Hernández, Secretari d’Organització d' SPEC, ha declarat que el lema “reforça la idea del que hem fet durant els darrers anys, sumar idees, sensibilitats, persones i propostes per a que Santa Perpètua segueixi avançant i millorant la qualitat de vida de la ciutadania” i afegeix que el lema interpel·la a la ciutadania per a que es sumi al “compromís amb la ciutat que ha demostrat l’actual alcaldessa i novament candidata a l’alcaldia per Santa Perpètua en Comú (SPEC), Isabel Garcia".

Desprès d’avaluar positivament el balanç de l’acció de govern del present mandat municipal, Sergi Hernández considera que el lema escollit pel partit és l’idoni per demanar a la ciutadania que “continuï sumant per fer front als reptes que ens interpel·len, com l’emergència climàtica, l’avenç en la plena igualtat, la cura de les persones i l’accés a un treball i un habitatge digne”.

Finalment, SPEC ha informat que està realitzant un procés d’escolta i consulta amb ciutadania i teixit associatiu per culminar la redacció del seu programa electoral municipal a finals de març.


Foto: Sergi Hernández, durant l'acte de presentació de la candidata d'SPEC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies