hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha decidit quin serà el seu lema electoral per les eleccions municipals del proper mes de maig. L’Executiva Local d' SPEC ha fet pública "la idea força que encapçalarà la seva campanya electoral", segons ha explicat en un comunicat. El lema escollit és, “Sumem per Santa Perpètua”. El lema formarà part dels materials de campanya i de l’argumentari que SPEC presentarà a la ciutadania perpetuenca.

Sergi Hernández, Secretari d’Organització d' SPEC, ha declarat que el lema “reforça la idea del que hem fet durant els darrers anys, sumar idees, sensibilitats, persones i propostes per a que Santa Perpètua segueixi avançant i millorant la qualitat de vida de la ciutadania” i afegeix que el lema interpel·la a la ciutadania per a que es sumi al “compromís amb la ciutat que ha demostrat l’actual alcaldessa i novament candidata a l’alcaldia per Santa Perpètua en Comú (SPEC), Isabel Garcia".

Desprès d’avaluar positivament el balanç de l’acció de govern del present mandat municipal, Sergi Hernández considera que el lema escollit pel partit és l’idoni per demanar a la ciutadania que “continuï sumant per fer front als reptes que ens interpel·len, com l’emergència climàtica, l’avenç en la plena igualtat, la cura de les persones i l’accés a un treball i un habitatge digne”.

Finalment, SPEC ha informat que està realitzant un procés d’escolta i consulta amb ciutadania i teixit associatiu per culminar la redacció del seu programa electoral municipal a finals de març.


Foto: Sergi Hernández, durant l'acte de presentació de la candidata d'SPEC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política