hola

Esquerra Republicana de Santa Perpètua insisteix que es compromet a promoure la construcció d’una residència pública per la Gent Gran si governa i considera un lloc òptim per a la seva construcció el parc dels Ametllers, davant del CAP de la Florida i molt a prop del nou CUAP de Santa Perpètua. Esquerra explica en un nou comunicat que s'imagina l'equipament com "un centre on s'ofereixi atenció personalitzada i els drets i desitjos de les persones siguin escoltades amb respecte i es valori el seu projecte de vida”. La formació assegura que "això s'aconsegueix defensant les necessitats i les preferències de les persones grans i de les seves famílies, i donant importància al suport individual per afavorir el benestar de les persones usuàries".

Esquerra assenyala que "un equipament tan important com aquest, s'ha de fer amb les aportacions dels col·lectius interessats a més d'escoltar als experts, però nosaltres l'imaginem com un lloc obert, amb l'aparença més de llar i no d'instal·lació sanitària, amb capacitat per 60 o 80 persones, preferentment amb habitacions individuals, amb una decoració acollidora".

La residència disposaria de sales d'esbarjo amb diferents funcions: sales d'estar, biblioteca, treballs manuals, sala de jocs i altres sales més petites que permetin més intimitat amb les famílies i amics. També expliquen que estarà envoltada de pati on poder gaudir d'espai per les plantes, els horts, zones de sol i ombra.

La formació manifesta que "ha de ser un bon lloc per poder gaudir de passejades amb família on l’equipament formi part de la vida quotidiana i sobretot que afavoreixi un nou lloc de relació intergeneracional per tota la família".

La cap de llista d'ERC per a les eleccions municipals, Laura Oliver, explica que "amb més de 26.000 habitants la ciutadania perpetuenca hauria de poder comptar amb una residència pública que els evités fer desplaçaments a altres municipis per veure els seus familiars o pagar quantitats econòmiques molt elevades que no sempre es poden permetre”.

 
Foto: ERC assenyala que aquesta imatge representa la residència tal i com la imagina i ha sigut dissenyada conjuntament amb l’empresa perpetuenca 08130 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament impulsa una Declaració d’Emergència Climàtica en el marc de l’AMERC
20 Gen 2023 12:36 - RedaccióL’Ajuntament impulsa una Declaració d’Emergència Climàtica en el marc de l’AMERC

L'equip de govern municipal, format pels grups d’SPEC i del PSC, presenta aquest divendres a la Junta [ ... ]

Política
La CUP inicia la campanya 'Comencen per algun lloc' amb propostes sobre habitatge i subministraments bàsics
10 Gen 2023 12:43 - RedaccióLa CUP inicia la campanya 'Comencen per algun lloc' amb propostes sobre habitatge i subministraments bàsics

La CUP Santa Perpètua ha iniciat la campanya ‘Comencem per algun lloc’ amb l'enganxada de cartells [ ... ]

Política
Cinc esportistes locals i la Secretària General de l'Esport debaten sobre l'esport femení en un acte organitzat per ERC
13 Gen 2023 12:37 - RedaccióCinc esportistes locals i la Secretària General de l'Esport debaten sobre l'esport femení en un acte organitzat per ERC

La Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, i les esportistes perpetuenques: [ ... ]

Política