hola

 

Santa Perpètua En Comú (SPEC) presenta oficialment Isabel Garcia com a candidata de la formació a les eleccions municipals de maig de 2023 en un acte que tindrà lloc aquest diumenge 2 d’octubre, a partir de les 12.30 h, al parc Municipal. Durant l’acte intervindran el secretari d’Organització d’SPEC, Sergi Hernández; la presidenta d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, i Isabel Garcia. L’acte clourà amb un aperitiu i paella popular. La formació anuncia a les persones que vulguin assistir al dinar que contactin amb Santa Perpètua En Comú mitjançant les seves xarxes socials.

L’Assemblea local de la formació va votar la candidatura d’Isabel Garcia per unanimitat el passat mes de juny per “tornar a liderar un equip d’homes i dones preparat per continuar construint el futur de Santa Perpètua”. Garcia va manifestar la seva “il·lusió” “orgull” i “responsabilitat” per encapçalar de nou la llista i va expressar que les seves “ganes per tornar a revalidar una vegada més i guanyar les eleccions de 2023 i continuar treballant pel benestar de tota la ciutadania de Santa Perpètua, posant les persones al centre de les polítiques”.

Isabel Garcia és regidora des de fa 27 anys i va accedir a l’Alcaldia l’any 2002. Des d’aquella data, a excepció del mandat 2007-2011, ha estat l’alcaldessa.

 

Foto: Isabel Garcia / SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política