hola

El Ple Municipal ha aprovat per unanimitat una proposició que insta al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i al Govern de la Generalitat a accelerar les actuacions de millora de la funcionalitat i accessibilitat de les autopistes AP-7 i AP-2.

La Corporació també demana el disseny d'un pla integral per solucionar els col·lapses en l'autopista AP7 i reclama la reducció de la velocitat a 100Km/h en el tram Sant Cugat- Mollet, tal i com l'Ajuntament de Santa Perpètua ha defensat en el Pla Específic de Mobilitat del Vallès i el Pla de Millora de la Qualitat de l'Aire del Vallès Occidental.

Altres mesures que reclama l'Ajuntament a la Generalitat són l'estudi de la millora dels accessos a la C-33 i la C-17 des de la C-59 per resoldre l'efecte embut que es produeix actualment i instal·lar panells sonors per reduir la contaminació acústica de l'AP-7 al seu pas per Santa Perpètua.

També reclama a l'Estat com la Generalitat les inversions necessàries que evitin el trànsit de vehicles pesants per les vies del nucli urbà de Santa Perpètua en la connexió amb els polígons industrials. La proposta també demana a la Generalitat a aixecar les barreres dels peatges dels Túnels de Vallvidrera i la C-16 per equilibrar fluxos quan la C-58 i l'AP-7 superin la seva capacitat.

La proposta municipal també demana fomentar la construcció d' aparcaments park&ride al costat de les estacions de ferrocarril i d'autobusos interurbans, donant prioritat als que descongestionarien l'AP-7. Per últim reclama també dissenyar un pla integral de millora de rodalies i que s'estengui la xarxa ferroviària amb la construcció de la línia Orbital del Vallès.


Foto: Retencions sentit Girona a l'autopista AP-7 en una imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua en Comú explica les mesures que impulsa En Comú Podem per fer front a la crisi
15 Nov 2022 12:42 - RedaccióSanta Perpètua en Comú explica les mesures que impulsa En Comú Podem per fer front a la crisi

Santa Perpètua en Comú va sortir al carrer a compartir amb la ciutadania informació sobre "les polítiques [ ... ]

Política
ERC insisteix a promoure la residència pública de la Gent Gran
15 Nov 2022 11:46 - RedaccióERC insisteix a promoure la residència pública de la Gent Gran

Esquerra Republicana de Santa Perpètua insisteix que es compromet a promoure la construcció d’una [ ... ]

Política
Cs enfila la campanya municipal i posa el focus en la seguretat, fiscalitat i regeneració democràtica
25 Nov 2022 11:47 - RedaccióCs enfila la campanya municipal i posa el focus en la seguretat, fiscalitat i regeneració democràtica

Ciutadans enfila la campanya municipal posant el focus en seguretat, economia, fiscalitat justa, transparència [ ... ]

Política