hola

La modificació de les ordenances fiscals del proper exercici, el I Pla local de diversitat afectiva, sexual i de gènere per al període de 2022-2026, l’actualització del Protocol d’actuació contra la violència sexual en els espais d’oci de Santa Perpètua i el Pla d'Energia Sostenible 2020 seran els principals punts de l'ordre del dia que tractarà aquest vespre la Corporació Local en la seva sessió plenària del mes de setembre. La reunió començarà a les 19 hores i es podrà seguir a través de Ràdio Santa Perpètua. L'ordre del dia presenta un total de setze punts i dues proposicions, una en relació a millores a l'autopista Ap7 i una segona que exigeix inversions pendents i millores a la xarxa de rodalies de Catalunya.

La Corporació Local debatrà aquest vespre les ordenances fiscals del proper any. L'equip de govern donarà a conèixer la seva proposta d'augment dels impostos i taxes municipals de 2023.

Altre tema d'interès serà el I Pla local de diversitat afectiva, sexual i de gènere 2022-2026 que vol fer un pas endavant en la protecció i promoció dels drets de les persones LGTBI+ en general, i d’aquelles residents al territori en particular. Aquest pla vol ser un instrument de visibilització i orientació de les polítiques; i pretén continuar treballant per fer de Santa Perpètua un entorn segur i respectuós per a totes les persones, independentment del seu gènere.

El ple també debatrà avui l'aprovació del Protocol d’actuació contra la violència sexual en els espais d’oci de Santa Perpètua L'actual protocol data de 2017 i s'actualitza els seus objectius, el seu marc teòric i conceptual, per tal de mantenir-se vigent a la legislació actual i als debats conceptuals que es donen en el sí de les entitats i organitzacions, segons la regidoria d'Igualtat i Drets Civils.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica donarà compte del compliment dels objectius del Pla d'acció d'energia sostenible 2020. El PAES 2020, que inicialment va comptar amb 78 accions i un pressupost d'1,8 milions d'euros, ha permet una reducció del 30% d'energia i del 32% d'emissions de CO2, molt per sobre dels objectius proposats com a consums i emissions del propi Ajuntament, que preveia reduir un 20% les emissions de gasos d’efecte hivernacle en aquells àmbits on el consistori tenia competències.


Foto: La Sala de Plens acollirà la sessió de setembre / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc dels Països Catalans acollirà l'acte institucional de la Diada Nacional
08 Set 2023 09:42 - RedaccióEl parc dels Països Catalans acollirà l'acte institucional de la Diada Nacional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda commemorarà l’Onze de Setembre la Diada Nacional de Catalunya [ ... ]

Política
Laura Oliver, consellera d'emergència climàtica del Vallès Occidental
31 Ago 2023 14:24 - RedaccióLaura Oliver, consellera d'emergència climàtica del Vallès Occidental

La perpetuenca Laura Oliver ha estat nomenada consellera d'emergència climàtica. El primer Ple ordinari [ ... ]

Política
L'alcaldessa mostra el seu condol amb el poble del Marroc durant la Diada Nacional de Catalunya
12 Set 2023 12:04 - RedaccióL'alcaldessa mostra el seu condol amb el poble del Marroc durant la Diada Nacional de Catalunya

Santa Perpètua va commemorar ahir Onze de Setembre la Diada Nacional de Catalunyaamb un acte institucional [ ... ]

Política