hola

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest serà un dels punts més destacats de la sessió ordinària que començarà a les 19 h i serà retransmessa en directa per Ràdio Santa Perpètua.

El Pla Local de Salut va començar a treballar-se a inicis de 2021 i respon a cinc grans objectius que són promoure els estils de vida saludable entre la població; fer de la ciutat un entorn saludable on viure; desenvolupar el treball comunitari en salut; reduir les desigualtats en salut, i contribuir a la recuperació de la Covid-19. Per tal d'assolir-lo, el document inclou 31 accions a realitzar des d'ara i fins al 2026. L'elaboració del Pla Local de Salut de Santa Perpètua s'ha treballat conjuntament amb la ciutadania a través de diverses comissions i grups de treball. Tant la diagnosi com el pla s'ha elaborat gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

L'ordre del dia del Ple inclou també l'aprovació per a crear el Servei públic de recàrrega de vehicles elèctrics que té per objectiu garantir i facilitar l'accés a la recàrrega de les bateries de vehicles elèctrics i endollables a l'espai públic i a equipaments municipals.

Pel que fa al funcionament intern de l'Ajuntament està previst aprovar el Codi de Bon Govern. Aquest document establirà les bases del sistema d’integritat institucional i els principis i línies d’actuació que han de contribuir a l’assoliment d’una Administració pública més ètica, eficient i adaptada a les necessitats i oportunitats de l’era digital. Així el Codi de Bon Govern regularà els sistemes de control i la implantació de denúncies anònimes i establirà les eines per a la planificació i avaluació del rendiment de comptes. L'objectiu final és la simplificació i la millora de l’eficàcia i l’eficiència de l’Administració, una gestió intel·ligent i transparent de la informació i les dades, i per últim una gestió de la innovació i transformació digital.

Altre tema a tractar aquesta tarda serà l'aprovació d'una modificació de crèdits per valor de 287.911,25 euros.


Foto: Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Laura Oliver, consellera d'emergència climàtica del Vallès Occidental
31 Ago 2023 14:24 - RedaccióLaura Oliver, consellera d'emergència climàtica del Vallès Occidental

La perpetuenca Laura Oliver ha estat nomenada consellera d'emergència climàtica. El primer Ple ordinari [ ... ]

Política
L'alcaldessa mostra el seu condol amb el poble del Marroc durant la Diada Nacional de Catalunya
12 Set 2023 12:04 - RedaccióL'alcaldessa mostra el seu condol amb el poble del Marroc durant la Diada Nacional de Catalunya

Santa Perpètua va commemorar ahir Onze de Setembre la Diada Nacional de Catalunyaamb un acte institucional [ ... ]

Política
El parc dels Països Catalans acollirà l'acte institucional de la Diada Nacional
08 Set 2023 09:42 - RedaccióEl parc dels Països Catalans acollirà l'acte institucional de la Diada Nacional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda commemorarà l’Onze de Setembre la Diada Nacional de Catalunya [ ... ]

Política