hola

Santa Perpètua En Comú (SPEC) ha condemanat les acusacions del col·lectiu Acampada Llibertat contra l'alcaldessa i la regidora de Serveis Socials i en un comunicat afirma no entendre que el veí de Cambrils Jorge Fernández, que ha iniciat una vaga de fam a la plaça de la Vila per reclamar l'alliberament el periodista Pablo González, empresonat a Polònia; hagi escollit "Santa Perpètua de Mogoda per reclamar una petició de caràcter internacional, per la poca visibilitat i repercussió mediàtica que pot tenir al nostre municipi".

La formació afegeix que "tampoc entenem que aquesta acció s’estigui barrejant amb una altra reclamació de caràcter municipal i que sigui el mateix vaguista qui estigui difonent mentides i acusacions falses sobre el nostre municipi i els seus serveis públics, i que estigui promovent l’assetjament públic de les nostres companyes".

SPEC assenyala que l’acampada dona cobertura a la reclamació d’un veí del municipi de Santa Perpètua que acusa l’Ajuntament de no atendre degudament les necessitats d’alimentació de la ciutadania i reclama "finançament municipal per posar en marxa un establiment, com activitat privada, de possible caràcter lucratiu i clientelar" i explica que el govern municipal s’ha reunit en diferents ocasions amb aquest veí, per donar les explicacions pertinents i argumentades sobre la seva reclamació.

Segons la formació, l’Ajuntament realitza una gran inversió en els diferents serveis alimentaris i no escatima recursos, perquè és una de les seves prioritats. SPEC manifesta que "a Santa Perpètua ningú passa gana gràcies als diferents recursos alimentaris articulats per l’Ajuntament" i afegeix que "l’Ajuntament de Santa Perpètua no té cap constància de l’existència de 50 famílies que passin gana a la ciutat i quan se li ha demanat aquesta informació l’ha denegat. Aquesta acusació és absolutament falsa".

El partit afirma que davant de la negativa municipal de donar suport a la proposta, "estem rebent una campanya d’insults, mentides, manipulació de fets i acusacions falses" i "s'estan manipulant fets, com que l’Ajuntament va tallar l’aigua potable de la font de la Plaça de la Vila". Explica que els tècnics municipals han comprovat que la font havia estat manipulada intencionadament. I que "utilitzar de forma constant la mentida, l’insult i l’amenaça, assenyalant persones concretes de l’organització, són els mètodes propis de l’extrema dreta. SPEC, rebutja i condemna utilitzar aquests mètodes per fer política i no deixarà de defensar uns serveis públics municipals i universals que garantitzi la dignitat de les persones".


Foto: Imatge del primer dia de l'acampada a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política