hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha traslladat a la vicepresidenta segona i ministra de treball i economia social, Yolanda Díaz, la necessitat de l'entrada "inminent" en servei de l'estació de la R8 a Santa Perpètua així com la construcció del bypass R3-R8 a Santa Perpètua de Mogoda com alternativa al desdoblament de la R3 al seu pas pel barri de la Florida. La vicepresidenta segona del govern va visitar el 22 d'abril les instal·lacions d'Alstom a Santa Perpètua i posteriorment el CREVE i l'Espai SPMakers, entre d'altres serveis de la Regidoria de Desenvolupament Local.

L'alcaldessa confia que la ministra traslladi al govern les dues reivindicacions sobre la xarxa ferroviari a Santa Perpètua. Garcia va manifestar que "és un orgull mostrar les instal·lacions i serveis de Desenvolupament Local" i ha expressat que ha estat "molt especial" fer-ho a la vicepresidenta del govern que s'ha emportat una visió molt bona del municipi ja que "fem coses molt especials i molt singulars"

La visita de la ministra al CREVE i a l'espai SPMakers s'ha emmacat en una visita a l'Alstom on Yolanda Díaz ha pogut conèixer les instal·lacions d'aquesta factoria. L'alcaldessa ha indicat que Alstom és una empresa de país que viu un moment de punta de feina molt gran amb 800 treballadors directes i 200 indirectes.

D'altra banda, la vicepresidenta segona i ministra de treball i economia social, Yolanda Díaz, va posar en valor el treball que desenvolupa l'empresa Alstom durant la seva visita al centre industrial que la multinacional té a Santa Perpètua de Mogoda. La ministra va destacar la innovació, el treball de qualitat i la sostenibilitat. Yolanda Diaz va estar acompanyada del president d'Alstom Espanya i Portugal, Leopoldo Maestu; de la directora del Centre Industrial d'Alstom a Santa Perpètua, Cristina Andériz ; i de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia.

La vicepresidenta va posar la planta d'Alstom Santa Perpètua com un exemple d'una empresa que "practica el bon fer i la qualitat en l'ocupació". Díaz va recordar la importància d'Alstom amb una plantilla a Santa Perpetua d'un miler de treballadors i de tres mil en tot l'Estat i que és d'un sector extraordinàriament clau per al Govern d'Espanya i el conjunt del país.

Per la seva banda, el president d'Alstom Espanya i Portugal, Leopoldo Maestu, va recordar que Alstom va posar en marxa el primer tren d'Ave a espanya ara fa 30 anys, i que la companyia avui en dia posseeix una de les instal·lacions més innovadores a nivell internacional.


Foto: Yolanda Díaz signa al Llibre d'Honor de l'Ajuntament durant la seva visita a SPMakers / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política