hola

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha reclamat “una reforma de la taxa de residus per fer-la més justa i progressiva” i que aquesta “sigui implementada com més aviat millor”. En un comunicat la formació afirma que “la taxa de residus és part de la política ambiental del municipi” i complementària a les polítiques de reciclatge.

Romero manifesta que la taxa “ha de servir per millorar el sistema i no per recaptar més” i que l’actual sistema “no afavoreix ni fomenta que els ciutadans separin les deixalles abans de baixar-les al contenidor”. De la mateixa manera, Romero, també reclamat “una taxa progressiva, més justa, on les famílies paguin en funció dels seus ingressos”.

El portaveu considera que “calen mesures amb urgència i la principal és reformar la taxa”, ja que “a major percentatge de reciclatge, menor cost té tot el sistema”. També ha afegit que, paral·lelament, “s’han de posar en marxa campanyes de conscienciació i incidir més en la necessitat de generar menys residus, separar més i fomentar una economia circular i de proximitat”.


Foto: Bateria de contenidors ubicats a la plaça Nova / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política