hola

 

ERC afirma que el pressupost de 2022 s'ha aprovat "sense transparència ni consens". La formació, en un comunicat, expressa que "un any més, Esquerra Republicana es nega a votar uns pressupostos opacs en els quals desconeixem a què responen les partides i en els que ni tan sols es tracen unes línies generals d'actuació". La portaveu del grup municipal Republicà, Montserrat Vinyallonga, manifesta que “com ja estem acostumats, el regidor d’hisenda, Adelino Macías, ens presenta uns pressupostos tancats. Sense detall en les partides, amb un format poc pràctic per poder treballar, amb terminis massa breus i amb poca voluntat de transparència, es presenten uns pressupostos sense voluntat política de consens.”

La formació recorda que el Govern actual, amb majoria absoluta, "no necessita ni els vots de l'oposició ni tan sols el consens" i que a diferència d'altres administracions on si més no les forces d'esquerra pactes pressupostos o punts concrets a " Santa Perpètua s'imposen i es demana el vot a cegues".

Esquerra afirma que "no entenem per què el govern es va esforçar tant per fer que tots els partits ens suméssim al Pacte de Ciutat, i ara no han fet el mateix amb els pressupostos que han de dur a terme les polítiques pactades" i afegeix que "potser és que del Pacte de Ciutat només volien la foto?" La formació clou que mai votarà a favor "uns pressupostos a cegues, desconeixent on, amb què i per què s'inverteixen els diners de la ciutadania perpetuenca".


Foto: La portaveu d'ERC, Montse Vinyallonga, durant el Ple de pressupostos / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Habitatge, drets socials i energia centren la Jornada Municipalista de la CUP del Vallès Occidental
09 Nov 2022 16:32 - RedaccióHabitatge, drets socials i energia centren la Jornada Municipalista de la CUP del Vallès Occidental

Carla Batalla i Salvador Alemany, números 2 i 3 de la candidatura de la CUP de Santa Perpètua, van [ ... ]

Política
Cs enfila la campanya municipal i posa el focus en la seguretat, fiscalitat i regeneració democràtica
25 Nov 2022 11:47 - RedaccióCs enfila la campanya municipal i posa el focus en la seguretat, fiscalitat i regeneració democràtica

Ciutadans enfila la campanya municipal posant el focus en seguretat, economia, fiscalitat justa, transparència [ ... ]

Política
Les dones d'Esquerra de Santa Perpètua participen a l'Assemblea Nacional de Dones d'ERC
25 Nov 2022 11:44 - RedaccióLes dones d'Esquerra de Santa Perpètua participen a l'Assemblea Nacional de Dones d'ERC

Les dones d'Esquerra de Santa Perpètua van participar a l’Assemblea Nacional de Dones d’Esquerra [ ... ]

Política